نکات کاربردی در طرز تهیه کله پاچه خونگی خوشمزهکله پاچه یکی از غذاهای موردعلاقه و بسیار لذیذ است. بسیاری ایرانی ها این غذای لذیذ را در صبح جمعه فصل زمستان سرو می کنند و از شب قبل مقدمات آماده سازی آن را فراهم می نمایند. در این بخش از نمناک نکات پخت کله پاچه خانگی و راز خوشمزه شدن آن را خواهید خواند. با آشنایی با روش های پخت کله پاچه خانگی دیگر نیازی نیست برای صرف این صبحانه خوشمزه و البته پرکلسترول به طباخی مراجعه کنید و با خیال راحت می توانید کله پاچه را به عنوان صبحانهای گرم و لذیذ سرو نمایید.باید و نبایدهای پخت کله پاچهبرای پخت کله پاچه خانگی و خوشمزه شدن آن حتما به این نکات توجه نمایید:کله پاچه را روی گاز کز بدهبرای از بین بردن موهای روی کله و پاچه ها، دورن یک قابلمه بزرگ مقدار زیادی آب جوش بریزید و کله و پاچه ها را در داخل آب جوش قرار دهید تا چند دقیقه ای بماند و موها کمی سست شود. سپس با یک چاقو یا با دست، همه موها را بکنید.باقی موها از روی کله، را بسوزانید تا کاملا از بین بروند. روسوز کردن طعم کله را بهتر می کند. بعد از روسوز کردن با یک چاقو روی کله بکشید تا سوختگی موها از روی آن تمیز شود.غده کوچک وسط پاچه را خارج کنبرای تمیز کردن پاچه ها، آنها را دورن یک قابلمه دارای آب جوش قرار دهید و بگذارید چند دقیقه داخل آب بماند تا موها کمی سست شود، سپس با یک چاقو همه موها را بکنید و باقی موها را بسوزانید تا کاملا از بین بروند، سپس با یک چاقو روی پاچه بکشید تا سوختگی موها از روی آن تمیز شود. سپس وسط پاچه رو یک برش بزنید و حتما کیسه مویی بین شیار کف پاچه را خارج کنید.کله پاچه رو با ادویه های لازم طعم دار کنمهمترین راز خوشمزه شدن کله پاچه گرفتن بوی زهم آن است.کله پاچه را با ادویه های دلخواه مانند زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، دارچین و… بپزید تا بوی زهم آن گرفته شود.سیر و پیاز را حذف نکنبرای از بین بردن بوی زهم کله پاچه هیچگاه سیر و پیاز را حذف نکنید و اجازه دهید کله پاچه با سیر و پیاز بپزد تا خوشمزه تر شود، سپس سیر رو پیاز را از درون غذا خارج کنید.درون کله پاچه نخود بریزبرای رفع بوی بد کله پاچه و لعابدار شدن غذا درون آن نخود بریزید ولی حتما نخودها را از چند ساعت قبل (۲ تا ۸ ساعت) خیس کرده باشید تا هم نفخ آنها گرفته شود و هم زودتر بپزند.به زمان پخت کله پاچه توجه کناگر می خواهید کله پاچه طعم و عطر بهتری گیرد و استخوانها راحتتر از گوشت جدا شوند، کله پاچه را از شب قبل با حرارت ملایم بپزید تا بتوانید برای صبحانه سرو نمایید.آبلیمو را فراموش نکنبرای خوش طعم و کمی ترش مزه شدن کله پاچه آبلیمو را فراموش نکنید و ۱۵ دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت آبلیمو را اضافه کنید، در هنگام سرو نیز می توانید آبلیمو یا آب نارنج و کمی دارچین روی آب اضافه کنید.از کره و دارچین استفاده کنبرای بهبود طعم کله پاچه، حتما از کره و دارچین استفاده نمایید، استفاده از کره و دارچین در انتهای پخت طمع خیلی خاصی به کله پاچه میدهد.کف کله پاچه را خارج کنبرای خوشمزگی کله پاچه صبح جمعه، بعد از اینکه آب درون ظرف کله پاچه جوش آمد و روی آب، کف تشکیل شد، این کف را با قاشق از روی آب بردارید و دور بریزید. این کار را تا جایی ادامه دهید که دیگر کف تیره روی سطح آب نیاید و کاملا تمیز شود. بعد از برداشتن کفها، به آب جوش و کله پاچه ادویههای معطر بزنید.
۸+۱ فوت کوزه گری کله پاچه های رستورانی
نکات کاربردی در طرز تهیه کله پاچه خونگی خوشمزهکله پاچه یکی از غذاهای موردعلاقه و بسیار لذیذ است. بسیاری ایرانی ها این غذای لذیذ را در صبح جمعه فصل زمستان سرو می کنند و از شب قبل مقدمات آماده سازی آن را فراهم می نمایند. در این بخش از نمناک نکات پخت کله پاچه خانگی […]
- 140 بازدید
- بدون دیدگاه