5

دستور پخت آش لبو ؛ غذای ارزان و مقوی بدون گوشت

  • کد خبر : 32676
  • 26 آذر 1402 - 17:13
دستور پخت آش لبو ؛ غذای ارزان و مقوی بدون گوشت

طرز تهیه آش لبو با کشک و رشتهآش لبو یکی از غذاهای محبوب و سنتی زمستانی در ایران است که با طعم لذیذ و ظاهر جذاب خود میتواند گزینه مناسبی برای منوی شام شب یلدا باشد. لبو، که جزو مواد اصلی این آش محسوب می‌شود، دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی ارزشمندی از جمله آهن، منگنز، […]


طرز تهیه آش لبو با کشک و رشتهآش لبو یکی از غذاهای محبوب و سنتی زمستانی در ایران است که با طعم لذیذ و ظاهر جذاب خود میتواند گزینه مناسبی برای منوی شام شب یلدا باشد. لبو، که جزو مواد اصلی این آش محسوب می‌شود، دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی ارزشمندی از جمله آهن، منگنز، مس، پتاسیم و منیزیم است. این غذا به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی شناخته شده است و مصرف آن می‌تواند به بهبود سلامتی بدن کمک کند. علاوه بر این، خواص گوناگون لبو از جمله تقویت سیستم ایمنی، حفظ سلامت قلب، و پشتیبانی از سلامت استخوان‌ها را نیز نمیتوان نادیده گرفت.برای آنکه با ساده ترین دستور پخت آش چغندر یا همان آش لبو، وعده های غذایی این روزها و شبهای طولانی را تنوع ببخشید، همراه ما در بخش آشپزی نمناک، طرز تهیه آش لبو را دنبال کنید.مواد لازم آش لبو یا آش چغندرمواد لازممقدارلبو۲ عدد متوسطرشته آش۱۰۰ گرمنخود۳ قاشق غذاخوریلوبیا۳ قاشق غذاخوریعدس۳ قاشق غذاخوریکشکبه میزان لازمنعنا داغبه میزان لازمگشنیز۲ قاشق غذاخوریجعفری۲ قاشق غذاخوریپیاز۱ عدد متوسطنمک و فلفلبه میزان لازم طرز تهیه آش چغندر یا آش لبوبرای پخت این آش ساده و خوشمزه، حبوبات را از شب قبل بخیسانید و در چندین نوبت آب آن ها را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود.سپس آن ها را در ظروف جداگانه بپزید زیرا میزان و زمان پخت حبوبات با یکدیگر متفاوت است. حتما عدس را نیم پز کنید تا درهنگام پخت آش له نشود.سپس لبو ها را به طور کامل بشورید و آن ها را نیز نیم پز کنید، بعد پوست لبو ها را جدا کنید و آن ها را به صورت حبه قندی خرد کرده و کنار بگذارید.پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و آن را در ماهیتابه جداگانه در حد طلایی روشن سرخ کنید این کار به شما در لعاب دهی و طعم دهی آش کمک شایانی می کند. دقت داشته باشید که پیاز ها را نباید بیش از اندازه سرخ کنید. پیار داغ برای آش لبودر یک قابلمه آب بجوشانید و بعد از جوش آمدن آب، لبو های نیم پز شده را به آن اضافه کنید. سپس نخود ها، لوبیای سفید و یا لوبیا چیتی پخته شده را اضافه کنید و در آخر عدس های نیم پز شده را به این مواد اضافه کنید و اجازه دهید این مواد در شعله زیاد حدود یک ساعت بپزند.پیاز های سرخ شده را به همراه کمی نمک و فلفل به مواد قابلمه اضافه کنید. سبزی های معطر را هم خرده کرده و به آش اضافه کنید.پس از آن نوبت اضافه کردن رشته های آش است که باید آنها به اندازه دلخواه خرد و به آش اضافه کنید.کشک را هم با کمی آب به صورت مایع در بیاورید و به آش اضافه کنید.در مرحله آخر نعنا و پیاز داغ را آماده کنید و از آن ها برای تزئین آش استفاده کنید.نکات خرید لبو برای آش چغندربرای این که آش لبو با کیفیتی داشته باشید مهم است که لبو های مناسبی را تهیه کنید بدین منظور ما برای شما راهنمایی های را در نظر گرفته ایم که در ادامه خواهید خواند.لبو مناسب برای آش لبو باید رنگ نزدیک به رنگ بنفش داشته باشد همچنین دارای زدگی و سفیدی نباشد.اندازه مناسب لبوها برای آش، سایز متوسط است.نکات تکمیلی در مورد آش لبوو زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد . آش لبو را می توانید در وعده نهار – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
غذاهای محلی اردبیل؛ از نوع اعیانی و خودمانی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32676

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها