2

راز طلایی پخت سمنو خوشرنگ و خوش طعم

  • کد خبر : 33336
  • 23 بهمن 1402 - 22:08
راز طلایی پخت سمنو خوشرنگ و خوش طعم

نکات مهم در طرز تهیه سمنوبرای پخت سمنو، مثل هر غذای دیگر نیاز به دانستن برخی باید نبایدها دارید که آنها را میتوان در غالب، نکات پخت سمنو بکار گرفت. در مطالب قبلی علاوه بر آموزش پخت سمنو، راه حل های خوبی برای این غذای مقوی مثل:"علت ترشی و تلخی سمنو" "علت خراب شدن سمنو" […]


نکات مهم در طرز تهیه سمنوبرای پخت سمنو، مثل هر غذای دیگر نیاز به دانستن برخی باید نبایدها دارید که آنها را میتوان در غالب، نکات پخت سمنو بکار گرفت. در مطالب قبلی علاوه بر آموزش پخت سمنو، راه حل های خوبی برای این غذای مقوی مثل:"علت ترشی و تلخی سمنو" "علت خراب شدن سمنو" "راز خوش رنگ شدن سمنو" گفته شد و حالا در این بخش ودر ادامه مطالب آموزش آشپزی نمناک، در تکمیل همان نکات، برخی توصیه های طلایی برای بهتر شدن این غذا برایتان لیست شده است که با هم میخوانیم.گندم ها حتما باید از گونه مرغوب و تازه باشند؛ برای تهیه سمنو، گندم شمال توصیه می شود. بخاطر اینکه نسبت به گندم جنوب شیرین تر است.پخت سمنو درون قابلمه مسی سبب قرمز شدن آن می شود.اندازه روزی که گندم ها در آب می مانند بستگی به گرمی و سردی هوا دارد. در فصل تابستان ۲ روز در آب بمانند کافی است.گندم ها پس از قرار گرفتن در پارچه، داخل آب کش گذاشته شوند.می توانید با کمک اسپری، به گندم ها آب بپاشید تا تمام پارچه نمدار بماند. جنس دستمال باید حتما نخی باشد و نایلون نداشته باشد چون نخ نم را نگه می دارد و پارچه غیرنخی زودتر خشک می شود.زمانیکه ریشه گندم ها دیده شد آن را روی یک پارچه متناسب با میزان مقدار گندم ها به ضخامت ۲ تا ۳ سانتی متر پهن کنید. روی گندم ها را هم با پارچه بپوشانید و پارچه را نمدار نگه دارید.توجه داشته باشید که مدت جوانه زدن ساقه هم وابسته به گرما و سرمای محیط متغیر می باشد.برای پخت سمنوی شیرین و خوشمزه، حواستان باشد که ساقه سبز نمایان نشود که اگر این گونه شود سمنو مزه سبزی می گیرد و شیرینی آن کم می شود.هنگام پخت سمنو، شیره گندم و آب ولرم را کاملاً هم بزنید تا بخوبی یکدست ترکیب شده و گلوله نشود.یکی از نکات شاید بظاهر ساده ولی مهم در پخت سمنو، تعداد افرادی است که برای هم زدن آن به شما کمک می کنند. فراموش نکنید که بست به میزان سمنو تعداد افرادی که سمنو را هم می زنند باید زیادتر باشد. به این دلیل که این غذا مداوم باید هم زده شود و هم زدن سمنو یک نفر نیست، ممکن است سمنو ته بگیرد.به جای بادام، فندق و پسته با پوست می توان آن ها را بدون پوست و البته بو نداده و بدون نمک در سمنو ریخت.دم کردن سمنو به بهبود آن کمک می کند و مرحله مهمی می باشد به شرط آن که شعله سمنو در این مرحله خیلی کم باشد. برای انجام این کار می توانید اندکی آتش ذغال سیر به روی در سمنو گذاشت و یا با پارچه پاکیزه به عنوان دم کنی آن را دم کنید. در مورد انتخاب آرد سمنو گفته می شود یک دوم مقدار آرد سمنو را می توانید از آرد جوانه گندم نرم شد و الک شده استفاده کنید که به مقدار ویتامین های سمنو و شیرینی طبیعی مزه آن کمک میکند.راه حل سمنوی غلیظ شده استفاده از کمی آب است؛ چنانچه سمنو شما غلیظ شد با اضافه کردن کمی آب و جوشاندن آن مشکل حل میشود.چنانچه قصد دارید سمنو را بمدت ۳ و یا ۴ ماه نگه داریدف بهتر است سمنوی شما غلیظ باشد تا دیرتر خراب بشود و کپک نزند.پیشنهاد می شود، تفاله های گندم را نگه دارید. چرا که این همان سبوس گندم می باشد که فواید زیادی دارد.

بیشتر بخوانید
خوشمزه ترین کنافه عربی با رسپی اصل لبنانی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33336

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها