داغ‌ترین‌ها

راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر جواب رٌک نعیمه نظام دوست درباره دلیل ازدواج نکردنش راز سفت و خشک نشدن کوبیده مرغ رستورانی دلتنگی منوچهر هادی برای صاحب این عکس عاشقانه طرز تهیه دیزی سنگی لعاب دار خوشمزه روی گاز عکس ساختگی رضا داوودنژاد و عسل بدیعی ماسکی برای پاکسازی تمام پوستهای مرده

2

آموزش گشنیز پلو با مرغ؛ غذای مجلسی شیک و راحت

  • کد خبر : 33408
  • 30 بهمن 1402 - 22:36

گشنیز پلو با مرغ ز عفرانیگشنیز پلو با مرغ یکی از خوشمزه ترین پلوهای مخلوط است که برای تنوع غذایی میتوانید آن را برای وعده شام و یا نهار آماده کنید. ترکیب گشنیز پلو با مرغ زعفرانی کار چندان سختی نیست و به راحتی با طرز تهیه این پلو لذیذ که در ادامه آموزش آشپزی […]


گشنیز پلو با مرغ ز عفرانیگشنیز پلو با مرغ یکی از خوشمزه ترین پلوهای مخلوط است که برای تنوع غذایی میتوانید آن را برای وعده شام و یا نهار آماده کنید. ترکیب گشنیز پلو با مرغ زعفرانی کار چندان سختی نیست و به راحتی با طرز تهیه این پلو لذیذ که در ادامه آموزش آشپزی نمناک آورده ایم، آماده می شود.مواد لازم گشنیز پلو با مرغ مواد لازممیزان لازمبرنج۲ پیمانهمرغ۹۰۰ گرمگشنیز۱ لیوانپیاز۱ عددزعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوریدارچین۱/۲ قاشق چای خوریزرد چوبه۱/۲قاشق چایخوریرب گوجه فرنگی۱ قاشق چایخورینمک و فلفلبه میزان لازمطرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانیبرای پخت گشنیز پلو با مرغ طبق مراحل زیر عمل کنید:مرحله اول : ابتدا برنج را با آب شسته و با نمک حدود ۳ ساعت بخیسانید و سپس به روشی که در مطلب "طرز تهیه برنج آبکش" برایتان توضیح دادیم، برنج را آبکش کنید.مرحله دوم : گشنیز را که از قبل پاک، شسته و خرد کرده اید، به برنج آبکش شده اضافه کنید. مرحله سوم : ته قابلمه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس سیب زمینی و یا نان را ته قابلمه بگذارید تا کمی سرخ شود سپس برنج مخلوط شده با گشنیز را در قابلمه بریزید و مقداری روغن روی برنج ریخته و دم بگذارید. مرحله چهارم : یک عدد پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را در آن سرخ کنید. مرحله پنجم : سینه مرغ را به صورت نگینی متوسط خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.مرحله ششم : ادویه ها را به همراه رب گوجه فرنگی به مرغ ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کمی مواد به خورد هم برود.مرحله هفتم :زعفران دم کرده را به همراه یک فنجان آب داغ به مرغ اضافه و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم بپزد. پس از دم کشیدن برنج، مرغ و برنج را کنارهم سرو کنید.

بیشتر بخوانید
15 غذای سریع و خوشمزه واسه روزهای شلوغ اسفند
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33408

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها