داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

8

خوشمزه ترین کیک شکلاتی قابلمه ای، بدون شکر و روغن

  • کد خبر : 33517
  • 10 اسفند 1402 - 23:48
خوشمزه ترین کیک شکلاتی قابلمه ای، بدون شکر و روغن

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه بدون نیاز به آرد و شکراگر دوست دارید یک کیک خانگی خوشمزه با مواد اولیه ساده و سالم تهیه کنید، رسپی آموزش داده شده در این بخش از شیرینی پزی نمناک پیشنهاد خوبی است. بدون نیاز به شکر و روغن و حتی آرد، کیک شکلاتی خوشمزه و خوش بافتی را […]


طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه بدون نیاز به آرد و شکراگر دوست دارید یک کیک خانگی خوشمزه با مواد اولیه ساده و سالم تهیه کنید، رسپی آموزش داده شده در این بخش از شیرینی پزی نمناک پیشنهاد خوبی است. بدون نیاز به شکر و روغن و حتی آرد، کیک شکلاتی خوشمزه و خوش بافتی را در عرض نیم ساعت میتوانید آماده کنید.مواد لازم کیک شکلاتی بدون فر و همزنمواد لازممقدارموز۱عدد بزرگ یا ۲ عدد متوسطتخم مرغ۲ عددوانیل نوک قاشق چایخوریآرد کنجد۱/۳ لیوانپودر کاکائو الک شدهنصف لیوانبکینگ پودر۱ قاشق مربا خوریطرز تهیه کیک شکلاتی قابلمه ای بدون روغن و شکربرای تهیه مایه این کیک خوشمزه خانگی، ابتدا موز را با کمک چنگال خوب له میکنیم؛ بهتر است از موزهای رسیده و شیرین استفاده کنید.حالا ۲ عدد تخم مرغ را به همراه وانیل و ۱/۳ لیوان ارده کنجد را به موزهای له شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.به نصف لیوان پودر کاکائو الک شده ۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر اضافه کرده و با مواد مخلوط میکنیم تا به غلظت مناسب برسد.به غلظت مناسب که رسید، کف قابلمه را با روغن یا کره چرب کرده و سپس مایه کیک رو داخلش میریزیم؛ چند مرتبه زمین میکوبیم تا هوا نداشته باشد.در قابلمه کیک، دم کنی می گذاریم و سپس روی شعله پخش کنی که از یک ربع قبل گرم شده استریال قرار میدهیم.به مدت نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه به مواد کیک زمان میدهیم تا بپزد.بعد از گذشت این مدت زمان، با کمک یک سیخ چوبی میزان پخت کیک را امتحان میکنیم؛ اگر سیخ چوبی تمیز از کیک خارج شد، یعنی کیک پخته است. نوش جان.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کوکو سبزی مغزدار، مخصوص افطاری
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33517

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها