2

واسه براق شدن ژله شب یلدا، این ترفند عالیه

  • کد خبر : 32604
  • 19 آذر 1402 - 16:51
واسه براق شدن ژله شب یلدا، این ترفند عالیه

براق شدن ژله با ۳ راز فوق العاده از زبان حرفه ای هاژله یکی از دسرهای محبوب و پرکاربرد در مناسبت های مختلف است که بسیار راحت و آسان،با مواد قابل دسترس و پودرهای آماده تهیه می شود. روش های مختلفی برای تهیه انواع ژله در خانه وجود دارد و بسیاری از کدبانوهای ایرانی راز […]


براق شدن ژله با ۳ راز فوق العاده از زبان حرفه ای هاژله یکی از دسرهای محبوب و پرکاربرد در مناسبت های مختلف است که بسیار راحت و آسان،با مواد قابل دسترس و پودرهای آماده تهیه می شود. روش های مختلفی برای تهیه انواع ژله در خانه وجود دارد و بسیاری از کدبانوهای ایرانی راز خوشمزگی ژله و تهیه انواع ژله را می دانند اما کمتر کسی است که طرز تهیه ژله شفاف و براق را بداند، به همین منظور در این بخش از نمناک رازهای براق شدن ژله را منتشر نموده ایم.استفاده از آب جوشبرای تهیه ژله اکثر افراد از یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد استفاده می کنند، برای براق شدن ژله بهتر است اصلا از آب سرد در تهیه ژله استفاده نکنید و به جای آن به پودر ژله تنها یک و نیم لیوان آب جوش بیافزایید. آب سرد استفاده شده در ژله، به سرد شدن سریعتر مایع ژله کمک می کند، وگرنه اجباری به استفاده از آب سرد نیست. استفاده نکردن از آب سرد در تهیه ژله سبب شفاف و براق شدن آن می شود.بنماری کردن ژلهپس از افزودن آب به ژله، آن را خوب هم بزنید و ظرف ژله را برای مدتی روی بخار آب کتری قرار دهید تا تمام پودر ژله درون آب حل شده و ژله براق و شفاف گردد. همچنین شما می توانید ژله را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه داخل ماکروویو قرار دهید تا تمام ذرات ژله کاملا حل شود، سپس ژله را از ماکروویو خارج کنید و مجددا هم بزنید تا ژله یکدست شود.توجه نمایید که ژله را نباید بر روی حرارت مستقیم قرار دهید،روش بن ماری راهکاری است برای گرم کردن و ذوب کردن مواد غذایی به صورت غیر مستقیم که از قدیم کاربرد داشته است.صاف کردن ژلهیکی دیگر از رازهای براق شدن ژله به صاف کردن آن مربوط می شود. پس از تهیه ژله با آب جوش، شیر یا بستنی و…زمانی که می خواهید آن را درون قالب بریزید، ابتدا از صافی رد کنید تا ژله ای صاف و براق داشته باشید.نکات کوتاه و مهم تهیه ژله خانگیدر تهیه ژله، رعایت نسبت مواد یکی از نکات حیاتی است.برای تهیه ژله، قالب‌های پلاستیکی و سیلیکونی بهترین گزینه‌ها هستند.بهتر است مایع ژله فقط تا حد نیمه‌ای از ظرف قالب را پر کند تا به طور یکنواخت در ژله توزیع شود.برای خارج کردن ژله از قالب می‌توانید یک ظرف را پر از آب جوش بگذارید و قالب ژله را به مدت ۱۰ ثانیه روی بخار آب قرار دهید. این کار باعث می‌شود ژله به طور محکم بچسبد و شما بتوانید آن را به راحتی برگردانید.

بیشتر بخوانید
شیرینی نخودچی عید، با روغن مایع و بدون استراحت
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32604

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها