2

شیرینی نخودچی عید، با روغن مایع و بدون استراحت

  • کد خبر : 33681
  • 27 اسفند 1402 - 1:28
شیرینی نخودچی عید، با روغن مایع و بدون استراحت

طرز تهیه شیرینی نخودچی بازاری با روغن مایعشیرینی نخودچی پای ثابت شیرینی های عید نوروز است. تهیه و آماده‌سازی شیرینی پرطرفدار نخودچی کار سختی نبوده و نیاز به تبحر خیلی بالایی ندارد و با کمترین مواد اولیه در منزل آماده خواهد شد. برای پخت شیرینی نخودچی می‌توان از روش‌های مختلفی استفاده نمود، تهیه شیرینی نخودچی […]


طرز تهیه شیرینی نخودچی بازاری با روغن مایعشیرینی نخودچی پای ثابت شیرینی های عید نوروز است. تهیه و آماده‌سازی شیرینی پرطرفدار نخودچی کار سختی نبوده و نیاز به تبحر خیلی بالایی ندارد و با کمترین مواد اولیه در منزل آماده خواهد شد. برای پخت شیرینی نخودچی می‌توان از روش‌های مختلفی استفاده نمود، تهیه شیرینی نخودچی با روغن مایع یکی دیگر از چندین روش پخت این شیرینی است، در این بخش از نمناک روش آماده‌سازی و تهیه شیرینی نخودچی برای عید نوروز را آموزش خواهیم داد.مواد لازم شیرینی نخودچی با روغن مایعمواد لازممقدارآرد نخودچی۱۲۰ گرمآرد سفید۱۰ گرمپودر هلنوک قاشق چایخوریروغن مایع۴۵ گرمپودر قند۴۵ گرمطرز تهیه شیرینی نخودچی بدون استراحت با روغن مایعبرای تهیه شیرینی نخودچی با روغن مایع:ابتدا فر را روشن و روی دمای ۱۷۵ درجه سانیتگراد بگذارید واجازه دهید به طور کامل گرم شود.در یک ظرف آرد سفید و آرنخودچی را با هم مخلوط نمایید.سپس مخلوط آردها را دو بار الک نمایید.پودر قند را به همراه پودر هل به مواد اضافه نمایید.مواد را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.روغن مایع را درون ظرفی ریخته و درون مایکروفر یا روی گاز گرم کنید تا حدی که ولرم شود.روغن را به مواد خشک اضافه کرده و با قاشق مخلوط نمایید تا بافت مواد یکدست گردد.خمیر را با دست در حد یک دقیقه ورز دهید تا منسجم و بدون ترک شود.خمیر را بین دو لایه نایلون قرار دهید.با استفاده از وردنه خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کنید.خمیر را با کاتر دلخواه قالب بزنید.سینی فر را چرب کرده و خمیرها را به ترتیب درون سینی فر بچینید.روی خمیرهای قالب شده شده مقداری پودر پسته بریزید.سینی را درون فر قرار داده و اجازه دهید شیرینی ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند.شیرینی ها را از فر خارج و پس از خنک شدن، درون ظرف دلخواه بچینید و سرو نمایید.نکات مهماصالت شیرینی نخودچی متعلق به استان قزوین بوده و همان‌طور کهِ از نامش پیداست ماده اصلی آن آرد نخودچی خواهد بود.اگر خمیر شیرینی خشک و سفت شده، حتماً از آرد زیادی استفاده کرده‌اید و رطوبت آن کم است.اگر روغن یا کره زیادی در تهیه خمیر شیرینی نخودچی استفاده شده باشد، چسبندگی خمیر زیاد خواهد شد.از دلایل شل شدن خمیر شیرینی نخودچی می‌توان به زیاد بودن روغن آن اشاره نمود.

بیشتر بخوانید
غذای مجلسی خوشمزه با مرغ، واسه مهمونی های خاص
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33681

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها