2

طرز تهیه آش مانتی مقوی برای افطار و ورزشکاران

  • کد خبر : 33557
  • 14 اسفند 1402 - 0:08
طرز تهیه آش مانتی مقوی برای افطار و ورزشکاران

طرز تهیه آش مانتی برای افطارغذای افطار یکی از اولین و مهمترین وعده‌های غذایی بعد از پایان روزه‌داری است پس باید سبک و مغذی باشد. انواع آش از بهترین غذاهای مناسب افطار است که برای ماه رمضان نیاز بدن شما به آب و انرژی را تا حد زیادی برآورده کرده و با خوردن آن‌ها کمتر […]


طرز تهیه آش مانتی برای افطارغذای افطار یکی از اولین و مهمترین وعده‌های غذایی بعد از پایان روزه‌داری است پس باید سبک و مغذی باشد. انواع آش از بهترین غذاهای مناسب افطار است که برای ماه رمضان نیاز بدن شما به آب و انرژی را تا حد زیادی برآورده کرده و با خوردن آن‌ها کمتر احساس گرسنگی و تشنگی می‌کنید. آش مانتی یکی از آش های ترکیه ای خوشمزه است که حبوبات، بلغور گندم، سبزی، گوشت و… دارد و از ارزش غذایی بالایی برخوردارمی باشد. در ادامه این بخش از نمناک شما را با طرز تهیه آش مانتی آشنا می کنیم.آماده کردن مانتیابتدا مانتی ها را تهیه و سپس به سراغ تهیه آش بروید، برای تهیه مانتی مراحل زیر را انجام دهید:مواد لازم برای تهیه مانتی:مواد لازممقدار لازمآرد ۳۰۰ گرمنمک یک دوم قاشق چای خوریتخم مرغسه عددروغن زیتون۳ قاشق غذاخوریگوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرمزردچوبه، کاری، پودرسیر از هرکدام یک قاشق چای خوریپیاز رنده شده یک عدد، متوسطپیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوریطرز تهیه مانتی:آرد،نمک،تخم مرغ و روغن زیتون را باهم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیری یکدست و صاف بدست بیاید.خمیر را به قطر ۳ میلی متر پهن کرده و به شکل مربع کوچک ۳*۳ ببرید.پیاز سرخ شده،گوشت چرخ کرده،پیاز رنده شده و ادویه جات را با هم دیگر مخلوط کنید.روی خمیرهایی که برش زدید، به اندازه یک نخود از مایه گوشتی را قرار داده و به شکل مثلث تا زده و به حالت هلالی دور خودش بپیچید.آماده کردن آشدراین مرحله شما باید آش راآماده کنید،مراحل تهیه آش عبارتند از:مواد لازم آش برای افطار:مواد لازممقدار لازمبرنج یک پیمانه، ۲۰۰ گرمبلغور گندمیک پیمانه، معادل ۲۰۰ گرمسبزی آش۵۰۰ گرمعدس پخته شده۳۰۰ گرمآب گوشت یا مرغ یک لیترآب یک لیترزردچوبه یک قاشق چای خوریسیر سه حبهپیاز یک عدددستور تهیه آش برای افطار:برنج و بلغور را چند ساعتی خیس کنید.درون قابلمه ای پیاز و سیر را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.برنج، بلغور خیس شده و آب گوشت را به قابلمه بیافزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید.بعد از پخت برنج و بلغور، سبزی آش، عدس پخته را به قابلمه اضافه کنید.فلفل و نمک آش را اندازه کنید.افزودن مانتی ها به آشمانتی ها را داخل آب جوش بریزید و روی حرارت قرار داده و بگذارید ۳ الی ۵ دقیقه بجوشد.مانتی ها را آبکش کرده و داخل آش بریزید.اجازه دهید مانتی ها کامل درون آش بپزند و آش شما جا بیافتد.آش را داخل ظرفی مناسب بریزید و با پیاز داغ و سیر داغ آن را تزئین نمایید.نکات تکمیلی در مورد آش برای افطارزمان پخت آش مانتی حدود ۲ ساعت میباشد.آش مانتی را می توانید برای وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید.آش مانتی را می توان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد.مقدار مواد اولیه و دستور تهیه آش مانتی برای ۸ نفر مناسب میباشد.به جای عدس پخته می توان از عدس خیس خورده استفاده نمود.مانتی ها را با خمیر آماده یوفکا نیز می توانید تهیه کنید.مانتی ها را با حوصله و کوچک تهیه کنید تا آشتان زیباتربه نظر برسد.نکات تکمیلی در مورد آش برای افطارو زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد . آش برای افطار را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
غذاهای محلی ترکمن؛ برای شما که تنوع میخواید
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33557

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها