داغ‌ترین‌ها

ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر جواب رٌک نعیمه نظام دوست درباره دلیل ازدواج نکردنش راز سفت و خشک نشدن کوبیده مرغ رستورانی دلتنگی منوچهر هادی برای صاحب این عکس عاشقانه طرز تهیه دیزی سنگی لعاب دار خوشمزه روی گاز عکس ساختگی رضا داوودنژاد و عسل بدیعی

0

طرز تهیه کوکو سبزی مغزدار، مخصوص افطاری

  • کد خبر : 33805
  • 08 فروردین 1403 - 2:27
طرز تهیه کوکو سبزی مغزدار، مخصوص افطاری

آموزش کوکو سبزی مجلسی با زرشک و مغز گردوبرای آنکه کوکو سبزی را کمی متفاوت و به نوعی مجلسی تر سرو کنید، کوکو سبزی مغزدار پیشنهاد خوبی است. طعم بی‌نظیر این کوکو هیچ وقت از یادتان نخواهد رفت، کافیست با دستور تهیه ای که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک میخوانید، یک بار […]


آموزش کوکو سبزی مجلسی با زرشک و مغز گردوبرای آنکه کوکو سبزی را کمی متفاوت و به نوعی مجلسی تر سرو کنید، کوکو سبزی مغزدار پیشنهاد خوبی است. طعم بی‌نظیر این کوکو هیچ وقت از یادتان نخواهد رفت، کافیست با دستور تهیه ای که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک میخوانید، یک بار امتحانش کنید.مواد لازممواد لازممقدارسبزی کوکو۳۰۰ گرمکاهوی خرد شده ۳ قاشق غذاخوریتخم مرغ۵ عددآرد۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازمزرشک و مغز گردو برای مغز کوکوبه مقدار لازمطرز تهیه کوکو سبزی مغزدار۵ عدد تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا کاملا یکدست شود.داخل ظرف دیگری، سبزی کوکو را به همراه ۲ قاشق غذاخوری آرد، نمک فلفل زردچوبه و پودر سیر و ۳ قاشق غذاخوری کاهو خرد شده ریخته و خوب مخلوط کنید.سپس تخم مرغ‌ها را اضافه و با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو کاملا یکدست شود.کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و زمانیکه کاملا داغ شد نصف مواد را داخل آن ریخته و پهن کنید.سپس وسط مایه کوکوی پهن شده داخل ماهیتانه، گردوی خرد شده و زرشک بریزید.حالا باقی مواد مایع کوکو را ریخته و کاملا پهن کنید تا روی آن را بپوشاند.درب تابه رو گذاشته و اجازه دهید خوب پخته و سرخ شود.بعد از پخت و سرخ شدن، با کمک بشقاب کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم برشته شود؛ اینبار درب تابه را نبندید.منتظر بمانید تا سمت دیگر کوکو هم پخته و سرخ شود؛ کوکوی شما آماده است، نوش جان.

بیشتر بخوانید
خشک کردن سیب بدون سیاه شدن به 8 روش
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33805

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها