داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

8

ماش پلو جدید؛ خوشمزه ترین غذا بدون گوشت و مرغ

  • کد خبر : 33853
  • 12 فروردین 1403 - 3:09
ماش پلو جدید؛ خوشمزه ترین غذا بدون گوشت و مرغ

طرز تهیه ماش پلو بدون گوشت و مرغیکی از گزینه های پیشنهادی به سوال ناهار چی بپزم که گوشت و مرغ نخواد و یا غذا بدون گوشت و مرغ برای شام، ماش پلو خوشمزه ای است که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه اش را آورده ایم. این غذا یکی از غذاهای […]


طرز تهیه ماش پلو بدون گوشت و مرغیکی از گزینه های پیشنهادی به سوال ناهار چی بپزم که گوشت و مرغ نخواد و یا غذا بدون گوشت و مرغ برای شام، ماش پلو خوشمزه ای است که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه اش را آورده ایم. این غذا یکی از غذاهای ساده و فوری است که میتوان با ماش تهیه کرد.مواد لازم ماش پلومواد لازممقدارماشیک پیمانهبرنج۲ پیمانههویج۲عددپیاز۲ عدد دارچین زیره نمک و فلفل زردچوبهبه میزان لازمطرز تهیه ماش پلو؛ ناهار و شام بدون گوشت و مرغابتدا ماش را که از یک ساعت پیش خیس کرده‌ایم داخل آب می‌پزیم.در این فاصله پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه سرخ می‌کنیم و پس از سرخ شدن پیازها، کمی زردچوبه اضافه و پیاز را از ماهیتانه جمع می‌کنیم.داخل همان ماهیتابه و با باقیمانده روغنی که پیاز را با آن سرخ کرده بودیم پیازهای رنده شده یا خلالی شده را تفت می‌دهیم تا به خوبی سرخ شود.بعد از سرخ شدن کامل هویج پیاز سرخ شده را به آن اضافه و با باقی ادویه‌ها تفت می‌دهیم.ماش‌ها که نیم پز شد آبکش و به برنج در حال جوش اضافه می‌کنیم. ماش ها را نیم پز برمیداریم به این دلیل که نمی‌خوایم شکل ظاهری آن تغییر کند و داخل آب برنج هم کمی پخته تر خواهد شد.کمی زردچوبه می‌ریزیم تا ترکیب ماش و برنج رنگ زیباتری بگیرد.وقتی برنج آماده آبکش کردن شد آن را آبکش میکنیم.بعد از چیدن سیب زمینی‌ها یا هر ته دیگه دیگری که مد نظر دارید، کف ظرف یک لایه از ترکیب برنج و ماش را داخل قابلمه می‌ریزیم و با کفگیر فشرده می‌کنیم.حالا یک لایه از ترکیب پیاز و هویج و ادویه‌ها و مجدد ترکیب برنج و ماش، تمام مواد را به این شکل داخل قابلمه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا ماش پلو دم بکشد.بعد از دم کشیدن غذا و قبل از سرو آن داخل ظرف مورد نظر، مواد داخل قابلمه را به خوبی با هم ترکیب کرده و سرو کنید. نوش جان.

بیشتر بخوانید
خامه سنگین چیه و چطوری درست میشه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33853

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها