داغ‌ترین‌ها

ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر جواب رٌک نعیمه نظام دوست درباره دلیل ازدواج نکردنش راز سفت و خشک نشدن کوبیده مرغ رستورانی دلتنگی منوچهر هادی برای صاحب این عکس عاشقانه طرز تهیه دیزی سنگی لعاب دار خوشمزه روی گاز عکس ساختگی رضا داوودنژاد و عسل بدیعی

0

ماش پلو جدید؛ خوشمزه ترین غذا بدون گوشت و مرغ

  • کد خبر : 33853
  • 12 فروردین 1403 - 3:09
ماش پلو جدید؛ خوشمزه ترین غذا بدون گوشت و مرغ

طرز تهیه ماش پلو بدون گوشت و مرغیکی از گزینه های پیشنهادی به سوال ناهار چی بپزم که گوشت و مرغ نخواد و یا غذا بدون گوشت و مرغ برای شام، ماش پلو خوشمزه ای است که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه اش را آورده ایم. این غذا یکی از غذاهای […]


طرز تهیه ماش پلو بدون گوشت و مرغیکی از گزینه های پیشنهادی به سوال ناهار چی بپزم که گوشت و مرغ نخواد و یا غذا بدون گوشت و مرغ برای شام، ماش پلو خوشمزه ای است که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه اش را آورده ایم. این غذا یکی از غذاهای ساده و فوری است که میتوان با ماش تهیه کرد.مواد لازم ماش پلومواد لازممقدارماشیک پیمانهبرنج۲ پیمانههویج۲عددپیاز۲ عدد دارچین زیره نمک و فلفل زردچوبهبه میزان لازمطرز تهیه ماش پلو؛ ناهار و شام بدون گوشت و مرغابتدا ماش را که از یک ساعت پیش خیس کرده‌ایم داخل آب می‌پزیم.در این فاصله پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه سرخ می‌کنیم و پس از سرخ شدن پیازها، کمی زردچوبه اضافه و پیاز را از ماهیتانه جمع می‌کنیم.داخل همان ماهیتابه و با باقیمانده روغنی که پیاز را با آن سرخ کرده بودیم پیازهای رنده شده یا خلالی شده را تفت می‌دهیم تا به خوبی سرخ شود.بعد از سرخ شدن کامل هویج پیاز سرخ شده را به آن اضافه و با باقی ادویه‌ها تفت می‌دهیم.ماش‌ها که نیم پز شد آبکش و به برنج در حال جوش اضافه می‌کنیم. ماش ها را نیم پز برمیداریم به این دلیل که نمی‌خوایم شکل ظاهری آن تغییر کند و داخل آب برنج هم کمی پخته تر خواهد شد.کمی زردچوبه می‌ریزیم تا ترکیب ماش و برنج رنگ زیباتری بگیرد.وقتی برنج آماده آبکش کردن شد آن را آبکش میکنیم.بعد از چیدن سیب زمینی‌ها یا هر ته دیگه دیگری که مد نظر دارید، کف ظرف یک لایه از ترکیب برنج و ماش را داخل قابلمه می‌ریزیم و با کفگیر فشرده می‌کنیم.حالا یک لایه از ترکیب پیاز و هویج و ادویه‌ها و مجدد ترکیب برنج و ماش، تمام مواد را به این شکل داخل قابلمه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا ماش پلو دم بکشد.بعد از دم کشیدن غذا و قبل از سرو آن داخل ظرف مورد نظر، مواد داخل قابلمه را به خوبی با هم ترکیب کرده و سرو کنید. نوش جان.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر؛ یه فینگر فود خوشمزه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33853

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها