داغ‌ترین‌ها

راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر جواب رٌک نعیمه نظام دوست درباره دلیل ازدواج نکردنش راز سفت و خشک نشدن کوبیده مرغ رستورانی دلتنگی منوچهر هادی برای صاحب این عکس عاشقانه طرز تهیه دیزی سنگی لعاب دار خوشمزه روی گاز عکس ساختگی رضا داوودنژاد و عسل بدیعی ماسکی برای پاکسازی تمام پوستهای مرده

2

نان زنجبیلی خونگی بسیار لطیف، بدون فر و خمیرمایه

  • کد خبر : 33889
  • 15 فروردین 1403 - 3:17
نان زنجبیلی خونگی بسیار لطیف، بدون فر و خمیرمایه

طرز تهیه نان زنجبیلی خانگی ساده بدون نیاز به فربا احترام به درخواست شما کاربران، این بخش از آموزش نان و شیرینی پزی نمناک را به نان زنجبیلی تابه‌ای اختصاص داده ایم که بدون نیاز به خمیر مایه و تخم مرغ آماده میشود. بافت نرم و پنبه ای این نان، فوق العاده است و یک […]


طرز تهیه نان زنجبیلی خانگی ساده بدون نیاز به فربا احترام به درخواست شما کاربران، این بخش از آموزش نان و شیرینی پزی نمناک را به نان زنجبیلی تابه‌ای اختصاص داده ایم که بدون نیاز به خمیر مایه و تخم مرغ آماده میشود. بافت نرم و پنبه ای این نان، فوق العاده است و یک نان خانگی برای عصرانه، وعده افطار یا پذیرایی به همراه نوشیدنی گرم، پیشنهاد خوبی است.مواد لازم نان زنجبیلیمواد لازممقدارآرد سفید ( آردی بجز آرد نان سنگک )۲ لیوانماست شیرین۱ و ۱/۳ لیوانشکر۱/۲ لیوانپودر زنجبیل۱ قاشق چایخوریزردچوبه۱ قاشق چایخوریروغن۱/۴ لیوانبکینگ پودر۱ قاشق چایخوریطرز تهیه نان زنجبیلی تابه ای۱ و یک سوم لیوان ماست شیرین را با نصف لیوان شکر ترکیب می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا حل شود.سپس پودر زنجبیل و زردچوبه را به همراه یک چهارم لیوان روغن به مواد اضافه و خوب مخلوط می‌کنیم.در این مرحله ۲ لیوان آرد را به همراه یک قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر روی مواد الک کرده و به آرامی مخلوط می‌کنیم تا خمیری چسبنده ولی سبک به دست بیاید.نیاز نیست به خمیر نان زنجبیلی آرد اضافه کرده یا ورزش بدهیم.حالا تابه یا قابلمه ای با قطر ۲۰ سانت را خوب چرب کرده و خمیر را داخلش می‌ریزیم.با یه قاشق چرب شده روی خمیر را صاف می‌کنیم و سپس روی خمیر را با زعفران و زرده تخم مرغ رومال می‌زنیم.برای تزیین این نان تابه ای خوشمزه هم میتوانید از انواع خلال مغزی مثل خلال بادوم یا کنجد و سیاه دانه استفاده کنیم.در نهایت دم کنی می‌گذاریم و بعد روی شعله پخش کنی که از قبل گرم شده، دم میکنیم.** اگر از ماهیتابه دو طرفه استفاده می کنید، حتما واشر آن را خارج کرده و نان را بدون این واشر دم کنید.بعد از آنکه نان خودش را گرفت و کمی سفت شد با سیخ چوبی یا خلال دندان خامی داخل نان را چک می کنیم، اگر پخته بود نان را داخل ظرف برگردانده و چند دقیقه اجازه میدهیم آن طرف نان هم طلایی رنگ شود.نان خانگی بدون فر شما آماده است، نوش جان.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه دمی گوجه متفاوت + راز خوشمزگی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33889

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها