داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

5

نان زنجبیلی خونگی بسیار لطیف، بدون فر و خمیرمایه

  • کد خبر : 33889
  • 15 فروردین 1403 - 3:17
نان زنجبیلی خونگی بسیار لطیف، بدون فر و خمیرمایه

طرز تهیه نان زنجبیلی خانگی ساده بدون نیاز به فربا احترام به درخواست شما کاربران، این بخش از آموزش نان و شیرینی پزی نمناک را به نان زنجبیلی تابه‌ای اختصاص داده ایم که بدون نیاز به خمیر مایه و تخم مرغ آماده میشود. بافت نرم و پنبه ای این نان، فوق العاده است و یک […]


طرز تهیه نان زنجبیلی خانگی ساده بدون نیاز به فربا احترام به درخواست شما کاربران، این بخش از آموزش نان و شیرینی پزی نمناک را به نان زنجبیلی تابه‌ای اختصاص داده ایم که بدون نیاز به خمیر مایه و تخم مرغ آماده میشود. بافت نرم و پنبه ای این نان، فوق العاده است و یک نان خانگی برای عصرانه، وعده افطار یا پذیرایی به همراه نوشیدنی گرم، پیشنهاد خوبی است.مواد لازم نان زنجبیلیمواد لازممقدارآرد سفید ( آردی بجز آرد نان سنگک )۲ لیوانماست شیرین۱ و ۱/۳ لیوانشکر۱/۲ لیوانپودر زنجبیل۱ قاشق چایخوریزردچوبه۱ قاشق چایخوریروغن۱/۴ لیوانبکینگ پودر۱ قاشق چایخوریطرز تهیه نان زنجبیلی تابه ای۱ و یک سوم لیوان ماست شیرین را با نصف لیوان شکر ترکیب می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا حل شود.سپس پودر زنجبیل و زردچوبه را به همراه یک چهارم لیوان روغن به مواد اضافه و خوب مخلوط می‌کنیم.در این مرحله ۲ لیوان آرد را به همراه یک قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر روی مواد الک کرده و به آرامی مخلوط می‌کنیم تا خمیری چسبنده ولی سبک به دست بیاید.نیاز نیست به خمیر نان زنجبیلی آرد اضافه کرده یا ورزش بدهیم.حالا تابه یا قابلمه ای با قطر ۲۰ سانت را خوب چرب کرده و خمیر را داخلش می‌ریزیم.با یه قاشق چرب شده روی خمیر را صاف می‌کنیم و سپس روی خمیر را با زعفران و زرده تخم مرغ رومال می‌زنیم.برای تزیین این نان تابه ای خوشمزه هم میتوانید از انواع خلال مغزی مثل خلال بادوم یا کنجد و سیاه دانه استفاده کنیم.در نهایت دم کنی می‌گذاریم و بعد روی شعله پخش کنی که از قبل گرم شده، دم میکنیم.** اگر از ماهیتابه دو طرفه استفاده می کنید، حتما واشر آن را خارج کرده و نان را بدون این واشر دم کنید.بعد از آنکه نان خودش را گرفت و کمی سفت شد با سیخ چوبی یا خلال دندان خامی داخل نان را چک می کنیم، اگر پخته بود نان را داخل ظرف برگردانده و چند دقیقه اجازه میدهیم آن طرف نان هم طلایی رنگ شود.نان خانگی بدون فر شما آماده است، نوش جان.

بیشتر بخوانید
خوشمزه ترین کیک شکلاتی قابلمه ای، بدون شکر و روغن
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33889

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها