داغ‌ترین‌ها

قرص جوشان خطری داره که کسی بهت نمیگه ماجرای عاشقی شاهرخ استخری از زبان خودش طرز تهیه کیک آلو سیاه؛ بی نهایت نرم و خوشمزه حال و اوضاع سوسن پرور بعد از جوکر طرز تهیه ترشی پیاز جا افتاده بازاری در خانه خارش کف پا همراه چه علامتی نشونه بیماری کبد چربه؟ پشت پرده ایرانی بودن ایلان ماسک فاش شد بهترین سایت‌های آموزش آشپزی کدامند؟ علی اوجی کنار نرگس محمدی قلابی + عکس میدونید بچه ذرت چقدر خاصیت داره ؟ خوشگذرانی فاطمه گودرزی با عروس و نوه اش طرز تهیه نخود آب خوشمزه و مقوی با مواد ساده ابراز عشق محمدرضا گلزار به بچه های تیم ملی پدل معرفی غذاهای جنوبی، سفر به سرزمین غذاهای تند و خوشمزه همسر و فرزندان سید حسن نصرالله + سن و بیوگرافی شوخی کاربران با کیسان دیباج بعد کشته شدن در گردن زنی بهترین و راحت ترین ورزش برای حفظ جان دیابتی ها دورهمی یوسف تیموری با فک و فامیل همسر اولش توضیح محسن کیایی درباره کاهش وزن ۳۵ کیلویی اش پیشنهاد آرایشگر سلبریتی ها برای تقویت مو

6

جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟

  • کد خبر : 33993
  • 25 فروردین 1403 - 4:11
جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟

مواد جوجه کباب و راز مزه دار کردن جوجه رستورانیجوجه کباب زعفرانی زمانی خوشمزه تر می شود که موادی که تکه های مرغ را به آن آغشته می کنید، درست انتخاب شده باشد. حتما متوجه شده اید که جوجه های رستورانی بافت و طعم متفاوتی دارند، بافت و طعمی که راز اصلی آن در مرینیت […]


مواد جوجه کباب و راز مزه دار کردن جوجه رستورانیجوجه کباب زعفرانی زمانی خوشمزه تر می شود که موادی که تکه های مرغ را به آن آغشته می کنید، درست انتخاب شده باشد. حتما متوجه شده اید که جوجه های رستورانی بافت و طعم متفاوتی دارند، بافت و طعمی که راز اصلی آن در مرینیت جوجه سرآشپزهای حرفه ای پنهان است و مراحل مزه دار کردن جوجه متفاوت انجام می شود و ما در این بخش از آموزش آشپزی نمناک به آن پرداخته ایم.مواد مرینیت جوجه کباب زعفرانیبرای هر ۱.۵ کیلوگرم فیله مرغ به مواد مرینیت جوجه کباب زعفرانی نیاز دارید :زعفران دمکرده به مقدار لازمماست ۲ قاشق غذاخوریسس خردل ۲ قاشق غذاخوریسس مایونز ۲ قاشق غذاخوریپیاز ۳ عددفلفل دلمه به مقدار لازمنمک، فلفل سیاه به مقدار لازمآب لیموترش تازه ۳ قاشق غذاخوریروغن مایع به مقدار لازم روش مزه دار کردن جوجه کباب خوشمزه رستورانیراز خوشمزگی جوجه کباب های رستورانی، مزه دار کردن درست به شیوه ای است که مراحلش را در ادامه میخوانید:اولین مرحله مرینیت جوجه کباب رستورانی، مخلوط کردن مرغ خرد و شسته شده با زعفران دم کرده است؛ زعفران و مرغ را مخلوط کنید و روی ظرف سلفون کشیده و اجازه دهید یک ساعت داخل یخچال بماند.بعد از ۱ ساعت، مرغ زعفرانی شده را با روغن مایع مخلوط کنید و خوب ماساژ دهید تا روغن روی تکه های مرغ جوجه کباب شما را کاور کند.حالا نوبت اضافه کردن سس جوجه کباب است که باید سس خردل، مایونز و ماست را با آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه در ظرف دیگری ترکیب کرده و به مواد جوجه اضافه کنید.حالا جوجه ها را با این سس خوب ترکیب کرده و با دست کمی مواد را به خورد جوجه ببرید و فلفل دلمه درشت خرد شده را اضافه کنید.برخلاف روش بسیاری از خانم های خانه دار، پیاز جوجه کباب باید در مرحله آخر به مواد اضافه شود؛ پس حالا که تمام مواد سس جوجه کباب را اضافه کردید، پیازهای خلالی ریز شده را به آن اضافه کرده و مجدد آن را برای مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید.

بیشتر بخوانید
فرمول پخت شیرینی معروف بسبوسه، بدون تخم مرغ
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33993

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها