داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

3

میخوای راز سر نرفتن سوپ جو رو بدونی؟

  • کد خبر : 34356
  • 22 اردیبهشت 1403 - 7:11
میخوای راز سر نرفتن سوپ جو رو بدونی؟

جلوگیری از سر رفتن جو با کمی روغناگر شما هم با مشکل سر رفتن سوپ جو مواجه هستید ترفند کاربردی که هر کدبانویی برای سر نرفتن جو از آن استفاده میکند را برایتان خواهیم گفت تا در مواقع لازم از آن استفاده کنید. همراه ما در بخش نکات آشپزی نمناک با این ترفند آشنا شوید.مواد […]


جلوگیری از سر رفتن جو با کمی روغناگر شما هم با مشکل سر رفتن سوپ جو مواجه هستید ترفند کاربردی که هر کدبانویی برای سر نرفتن جو از آن استفاده میکند را برایتان خواهیم گفت تا در مواقع لازم از آن استفاده کنید. همراه ما در بخش نکات آشپزی نمناک با این ترفند آشنا شوید.مواد لازمجو، آب، روغن و کمی آبلیمو (دلخواه)روش جلوگیری از سر رفتن سوپ جوبرای آنکه هنگام پخت سوپ جو یا هر نوع آش و غذایی که جو در ترکیبات اصلی آن قرار دارد، مانع از سر رفتن جو شوید کافیست ابتدا کمی روغن داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید گرم شود.جوها را بعد از شستن کامل داخل روغن ریخته و کمی تفت دهید.نیاز نیست تفت دادن جوها بیش از اندازه تکرار شود و یک تفت مختصر کافیست؛ بعد از تفت جوها کمی به آن آبلیمو اضافه کرده در مرحله آخر آب میریزیم و با گذاشتن درب قابلمه اجازه میدهیم جوها بپزند، آنهم بدون سر رفتن.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه پودر شکر یا پودر قند برای کیک + تفاوت
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34356

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها