14

به سمنو، چرا و چه موقع یخ اضافه میکنن؟

  • کد خبر : 29882
  • 04 اسفند 1401 - 7:01
به سمنو، چرا و چه موقع یخ اضافه میکنن؟

علت انداختن یخ در سمنوسمنو که با نام های دیگری چون سمنک، سمن بیا، سمنوبوا نیز شناخته می شود، یکی از قدیمی ترین و مقوی ترین دسر های مرسوم شب عید ایرانیان است که از اجزای مهم سفره هفت سین به شمار می رود. بسیاری از افراد قبل از عید سمنو تهیه کرده تا بر […]


علت انداختن یخ در سمنوسمنو که با نام های دیگری چون سمنک، سمن بیا، سمنوبوا نیز شناخته می شود، یکی از قدیمی ترین و مقوی ترین دسر های مرسوم شب عید ایرانیان است که از اجزای مهم سفره هفت سین به شمار می رود. بسیاری از افراد قبل از عید سمنو تهیه کرده تا بر سر سفره هفت سینشان قرار دهند. برخی افراد در هنگام تهیه سمنو از یخ استفاده می کنند اما یخ سمنو چیست و انداختن یخ در سمنو چه علتی دارد؟ در این بخش از رازهای آشپزی نمناک به این سوال پاسخ داده ایم.چرا داخل سمنو یخ می اندازند؟در پخت سمنو یخ انداختن در ظرف مسی تهیه سمنو یکی از مهم ترین فوت و فن ها است که باید به آن توجه داشته باشید تا سمنو خوشمزه و خوش رنگی را تهیه نمایید.برای تهیه سمنو با رنگ زیبا هنگام پخت آن درون قابلمه مسی چند قالب یخ لیوانی بیاندازید. این عمل باعث مغزپخت شدن و زیباتر شدن رنگ سمنوی در حال پخت خواهد شد.برای اینکه سمنوی شیرین و خوش رنگی داشته باشید باید پخت سمنو ۱۲ تا ۲۴ساعت طول بکشد، پس از گذشت ۱۲ساعت از پخت زمانی که کم کم سمنو رنگ می اندازد می توانید چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا به آن شوک وارد شود و رنگش زیباتر گردد.

بیشتر بخوانید
ترفند های کاربردی برای تهیه خورش فسنجان لذیذ و مجلسی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29882

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها