داغ‌ترین‌ها

1

عصاره ای که تو قیمه های نذری میریزن + طرز تهیه

  • کد خبر : 34786
  • 02 تیر 1403 - 11:16
عصاره ای که تو قیمه های نذری میریزن + طرز تهیه

راز خوشمزه شدن خورش قیمه نذری و رستورانیبعد از آموزش تصویری خورشت قیمه در آشپزخانه نمناک و استقبال بالای شما کاربران از این مطلب، نکات و ترفندهای خوشمزه شدن قیمه را هم در مطالب مختلف برایتان منتشر کردیم که حالا در ادامه همان مطالب، ترفند فوق العاده ای را برای خوش طعم و خوش عطر […]


راز خوشمزه شدن خورش قیمه نذری و رستورانیبعد از آموزش تصویری خورشت قیمه در آشپزخانه نمناک و استقبال بالای شما کاربران از این مطلب، نکات و ترفندهای خوشمزه شدن قیمه را هم در مطالب مختلف برایتان منتشر کردیم که حالا در ادامه همان مطالب، ترفند فوق العاده ای را برای خوش طعم و خوش عطر شدن خورش قیمه خواهیم گفت که مطمئنا بعد از یکبار امتحان، دیگر بدون رعایت این ترفند هرگز قیمه نخواهید پخت.مواد لازم عصاره خورشت قیمهمواد لازممیزان لازمچوب دارچین ۱ عددهل ۳ عددزنجبیل یک تکه کوچکزعفران به میزان لازم دستور تهیه عصاره خانگی خورشت قیمهبرای تهیه این عصاره خورشت خانگی و فوق العاده باید یک تکه زنجبیل را با چوب دارچین و هل با آب جوش دم کنید.بعد از دم شدن کامل این ترکیب، از صافی رد کرده و با زعفران دم شده مخلوط کنید.عصاره شما آماده است؛ داخل خورشت ریخته و عطر قیمه را درست مثل قیمه های نذری، مطبوع کنید.

بیشتر بخوانید
املت شاپوری با دستور تهیه خوشمزه رشتی ها
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34786

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها