7

طرز تهیه ترتیلا یا چیپس ذرت خونگی

  • کد خبر : 25750
  • 27 آذر 1400 - 20:09
طرز تهیه ترتیلا یا چیپس ذرت خونگی

آموزش طرز تهیه چیپس ذرت یا ترتیلاچیپس ذرت یکی از خوشمزه ترین میان وعده های پرطرفدار در سراسر جهان است که طرز تهیه ساده‌ای دارد و می‌توان با اضافه کردن یا کاستن ادویه‌ها طعم‌های مختلفی از آن را خلق کرد. برای تهیه چیپس ذرت رسپی های متنوعی وجود دارد اما پیشنهاد می کنیم اگر خواهان […]


آموزش طرز تهیه چیپس ذرت یا ترتیلاچیپس ذرت یکی از خوشمزه ترین میان وعده های پرطرفدار در سراسر جهان است که طرز تهیه ساده‌ای دارد و می‌توان با اضافه کردن یا کاستن ادویه‌ها طعم‌های مختلفی از آن را خلق کرد. برای تهیه چیپس ذرت رسپی های متنوعی وجود دارد اما پیشنهاد می کنیم اگر خواهان تهیه این میان وعده خوشمزه هستید، با توجه به دستوری که در این بخش از رویش آورده ایم، یک چیپس ذرت یا ترتیلا با طعمی به یاد ماندنی تهیه کنید.مواد لازم تهیه چیپس ذرتمواد لازممیزان لازمآرد ذرت۲/۳ پیمانهآرد گندم۱ پیمانهآبآب ۱/۲ پیمانهروغن مایع۱/۳ پیمانهپودر سیربه مقدار لازمنمک و فلفل۱/۴ قاشق چایخوریطعم دهندهبه دلخواهسبزیجات (آویشن، نعنا)به دلخواهدستور تهیه مرحله به مرحله چیپس ذرتبرای تهیه این چیپس خوشمزه کافیست به شیوه ی آموزش داده شده در این بخش از آشپزخانه رویش عمل کنید.مرحله اول:تهیه خمیرآرد گندم و آرد ذرت را الک می کنیم و درون کاسه ای می ریزیم.نمک و فلفل و پودر سیر را به آن ها اضافه می کنیم.سپس روغن را به مواد می افزاییم و مواد را با هم مخلوط می کنیم.آب را آرام آرام به مواد اضافه می کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.مرحله دوم:آماده کردن خمیرخمیر آماده شده را به دو گلوله ی مساوی تقسیم کنید.هر گلوله را با یک چاقو یک علامت مثبت و ضربدر بزنید و به تکه های مساوی تقسیم کنید و هر تکه از خمیر را گلوله کنید.روی سطح صافی را آرد پاشی کرده و پهن کنید.دور خمیر را با کاتر یا چاقو به شکل دایره برش بزنید.با استفاده از پیتزا بر هر دایره را به تکه های مثلثی شکل تقسیم کنید.مرحله سوم:سرخ کردنداخل تابه مقدار زیادی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.پس از داغ شدن روغن خمیرهای مثلثی را داخل آن بیندازید و زیر و رو کنید تا سرخ شود.چیپس های ذرت را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود.چیپس های ذرت را می توانید در فر نیز تهیه کنید. برای تهیه چیپس ذرت درون فر کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر های مثلثی را روی آن بچینید، روی خمیرها را با قلم مو کمی با روغن چرب کنید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت حدود ۸ دقیقه قرار دهید تا ذرت ها طلایی رنگ شوند.نکات مهمبرای خوشمزه تر شدن چیپس ذرت پیاز و سیر را رنده کرده و با سایر مواد اولیه ی خمیر ترکیب کنید.برای تهیه این چیپس باید خمیر را با وردنه به صورت نازک و یکدست باز کنید. هر چقدر خمیر نازک تر باشد،چیپس ها ترد تر می شوند.می توانید به جای برش مثلثی خمیر آن را به شکل مربع های کوچک نیز برش بزنید.برای تهیه چیپس ذرت پفکی هنگام درست کردن خمیر آن، یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر به مواد اولیه ی آن اضافه کنید.برای درست کردن چیپس ذرت از هر طعم دهنده ای می توانید استفاده کنید.برای سرخ کردن بهتر است تابه گود بوده و چیپس ها در روغن شناور باشند.می توانید چیپس های ذرت را به همراه سس کچاب، سالسا، پستو یا هر نوع دیپ یا ماست چکیده سرو نمایید.این چیپس را می توانید در رنگها و طعم های مختلف درست کنید.چیپس ذرت به همراه سالاد مکزیکی یا به همراه مایه ماکارونی نیز طعم فوق العاده خواهد داشت.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کله پاچه پلو شیرازی؛ کله پاچه با برنج خوردی؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25750

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها