داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

5

طرز تهیه آش خوشمزه برای عاشقان آلو

  • کد خبر : 34794
  • 03 تیر 1403 - 11:16
طرز تهیه آش خوشمزه برای عاشقان آلو

طرز تهیه آش آلو با رشتهخوردن آش آلو برای پاسکازی و سبک تر شدن دستگاه گوارش، بسیار توصیه می شود برای همین و بدلیل اهمیتی که طرز تهیه آش آلو در طب سنتی دارد، انواع و اقسام آن را در لیست غذاهای ایرانی میتوان یافت. در ادامه رسپی های قبلی، در این بخش از آموزش […]


طرز تهیه آش آلو با رشتهخوردن آش آلو برای پاسکازی و سبک تر شدن دستگاه گوارش، بسیار توصیه می شود برای همین و بدلیل اهمیتی که طرز تهیه آش آلو در طب سنتی دارد، انواع و اقسام آن را در لیست غذاهای ایرانی میتوان یافت. در ادامه رسپی های قبلی، در این بخش از آموزش آشپزی نمناک یکی از بهترین و پرطرفدارترین آش های بدون گوشت را برایتان در نظر گرفته ایم.مواد لازم آش آلو با حبوباتمواد لازممقدارنخود پخته۱/۳ پیمانهلوبیا چیتی پخته۱/۳ پیمانهعدس خام۱/۳ پیمانهآلو بخارا۱/۲ پیمانهرشته آشبه مقدار لازمپیاز خرد شده۱ عددروغن به مقدار لازمزردچوبهیک قاشق چایخوریرب۲ قاشق غذاخورینعنا خشک۱ قاشق غذاخوریدستور تهیه آش آلو و عدسبا مقداری روغن، پیاز خرد شده را تفت دهید تا کاملا سبک شود.زردچوبه، رب و نعنا خشک را به ترتیب و با کمی فاصله اضافه کرده و هر کدام را کمی تفت دهید.نخود و لوبیا چیتی پخته شده را به همراه عدس خام اضافه کنید.حالا نوبت افزودن آلو بخاراست.به ترکیب مواد آش، آب اضافه کرده و اجازه دهید ۱ ساعت پخته و خوب جا بیفتد.بعد از اینکه مواد بخوبی باهم طبخ شدند، رشته آش را به مقدار دلخواه اضافه کنید.در مرحله آخر و زمانیکه رشته نرم شد، نمک را اضافه کرده و آماده سرو کنید.آش را با پیاز داغ و نعنا داغ مخلوط کرده و نوش جان کنید.نکات تکمیلی در مورد آش آلو و عدسزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد . آش آلو و عدس را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
بستنی وانیلی خانگی با رسپی ساده
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34794

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها