5

طرز تهیه سس فرانسوی خونگی؛ راحت و خوشمزه

  • کد خبر : 29930
  • 08 اسفند 1401 - 7:21
طرز تهیه سس فرانسوی خونگی؛ راحت و خوشمزه

سس فرانسوی خانگی؛ فرمول اصلی سس فرانسویسس فرانسوی، از محبوب ترین سس های مورد استفاده در سرتاسر جهانف بخصوص در کشورمان ایران است. بطور کلی سُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه‌دادن به انواع غذاها مورد استفاده قرار میگیرد که سس فرانسوی یکی از خوشمزه ترین آنها است.سس فرانسوی آماده در دسترس است […]


سس فرانسوی خانگی؛ فرمول اصلی سس فرانسویسس فرانسوی، از محبوب ترین سس های مورد استفاده در سرتاسر جهانف بخصوص در کشورمان ایران است. بطور کلی سُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه‌دادن به انواع غذاها مورد استفاده قرار میگیرد که سس فرانسوی یکی از خوشمزه ترین آنها است.سس فرانسوی آماده در دسترس است اما اگر مایلید در خانه و با ترکیبات مطمئن تری آن را تهیه کنید، می توانید این سس بی نظیر را با طرز تهیه ای که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک، آورده ایم، تهیه کنید.مواد لازم برای تهیه سس فرانسویمواد لازممیزان لازمآب نصفپیمانهسرکه( سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب ) نصف پیمانهپودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات ۱ عددسس خردل فرانسوی یا سس دیژون یک ق غروغن زیتونیک پیمانهنمک و فلفلبه مقدار لازمطرز تهیه سس فرانسویمرحله اول:برای تهیه سس فرانسوی آب، سرکه و خردل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا به خوبی ترکیب شود.مرحله دوم:به جای پودر آرومات که در سس فرانسوی استفاده می شود، پودر عصاره مرغ را بریزید.مرحله سوم:زمانی که مخلوط کن در حال کار کردن و ترکیب مواد است، از بالا داخل ظرف مخلوط کن روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید.مرحله چهارم:در صورت تمایل از نمک و فلفل استفاده کنید.سس فرانسوی شما آماده است، می توانید با غذا و سالاد خود میل فرمایید نوش جان….نکات مهماگر می خواهید سس فرانسوی را به مصرف سالادهای سبز برسانید، می توانید سس مایونز را با سس گوجه فرنگی, شکر, سرکه, نمک و فلفل مخلوط کنید تا سس فرانسوی به دست آید.در حالت عادی روغن با مایعات ترکیب نمیشود و آب زیر و روغن روی ترکیب می ایستد، سس خردل رل کاتالیزور این سس را ایفا میکند و مانع از بریدن سس می شود و باعث ترکیب آب و سرکه با روغن زیتون می شود.به جای خردل می‌توانید از عصاره قره قوروت یا عصاره تمرهندی استفاده کنید اما سس رنگ زیبایی نخواهد داشت.برای اینکه سس بریده نشود و روغن از سس جدا نباشد، روغن زیتون را کم کم به مخلوط کن بیافزایید.هر ۱ قاشق سوپ خوری سس فرانسوی هفتاد و پنج گرم کالری انرژی دارد.سس فرانسوی به عنوان چاشنی برای انواع سالاد، استیک، مرغ و انواع غذاهای گوشتی استفاده می‌گردد.

بیشتر بخوانید
دستور تهیه کیتو ، کتلت مرغ ایتالیایی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29930

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها