داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

4

ترشی بادمجان یک روزه؛ خوشمزه ترین ترشی شمالی

  • کد خبر : 34802
  • 04 تیر 1403 - 11:26
ترشی بادمجان یک روزه؛ خوشمزه ترین ترشی شمالی

طرز تهیه ترشی یک روزه با بادمجاناگر علاقه مند به ترشی بادمجان هستید ولی نمیتوانید چند روز برای آماده شدنش صبر کنید، در این بخش از آموزش ترشی در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید که قرار است باهم یک ترشی فوری خوشمزه با کلم و بادمجان را تهیه کنیم.مواد لازم ترشی بادمجان یک روزهمواد لازممقداربادمجان۱ […]


طرز تهیه ترشی یک روزه با بادمجاناگر علاقه مند به ترشی بادمجان هستید ولی نمیتوانید چند روز برای آماده شدنش صبر کنید، در این بخش از آموزش ترشی در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید که قرار است باهم یک ترشی فوری خوشمزه با کلم و بادمجان را تهیه کنیم.مواد لازم ترشی بادمجان یک روزهمواد لازممقداربادمجان۱ کیلوگرمکلم بنفش۳ لیوانسیر۵ الی ۸ حبههویج۱۰ عددنمک۳ قاشق غذاخوریسرکهبه میزان لازمنعنا خشک۳ قاشق غذاخوریطرز تهیه ترشی فوری خوشمزهابندا بادمجان ها را با سرکه حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می پزیم.سپس آنها را داخل ظرف مناسب ریخته و به آن نعنا خشک، کلم قرمز ریز شده، هویج رنده شده و نمک و فلفل تند را به همراه چند حبه سیر خرد شده اضافه می کنیم.تمام مواد را بخوبی باهم مخلوط کرده و بعد داخل ظرف شیشه ای مناسب ترشی میریزیم.دراین مرحله سرکه را به مواد ترشی بادمجان اضافه می کنیم؛ سرکه را تا جایی می ریزیم که روی مواد رو کامل بپوشاند.حالا درب شیشه را بسته و داخل یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.این ترشی در عرض ۱ روز آماده خوردن می شود.نوش جان.

بیشتر بخوانید
بالاخره نگهداری ماست و ترشی در ظرف فلزی خوبه یا بد؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34802

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها