داغ‌ترین‌ها

خبری مهم درباره متهم پرونده زهره فکور صبور  استفاده عجیب و خنده دار از بدن هادی چوپان + عکس جایگزین خوشمزه پیاز در قیمه و غذاهای دیگر روش لاغری موضعی با آر اف و نبایدهای آن تغییر چهره علی شادمان ۹ سال بعد از سریال کیمیا پیام ناراحت کننده نسرین مقانلو برای پسرش طرز تهیه کروسان خونگی خوشمزه بدون فر پگاه اهنگرانی مادر شد + اولین عکس فرزندش بهترین طعم دهنده چای واسه مهمونی ها و مراسم صحنه خاص عروسی سارا بهرامی در سریال بازنده مراقب عوارض جدی و خطرناک دارچین باشید دورهمی شبنم قربانی با بازیگران طوبی عباس نیلفروشان چند فرزند دارد و همسرش کیست؟ چرا استفاده از شامپو بدون سولفات توصیه میشه؟ از سارا نیکای جدید پایتخت ۷ رونمایی شد + عکس آموزش خامه کشی کیک اسفنجی به روشی راحت اشاره غیرمنتظره نفیسه روشن به اسم یک آقا عوارض سس مایونز و حقیقتی که ازش خبر نداریم واکنش پدر و مادر نفس بازغی به موفقیت جدیدش طرز تهیه کلوچه فومن خانگی با دستور اصلی

3

ترشی بادمجان یک روزه؛ خوشمزه ترین ترشی شمالی

  • کد خبر : 34802
  • 04 تیر 1403 - 11:26
ترشی بادمجان یک روزه؛ خوشمزه ترین ترشی شمالی

طرز تهیه ترشی یک روزه با بادمجاناگر علاقه مند به ترشی بادمجان هستید ولی نمیتوانید چند روز برای آماده شدنش صبر کنید، در این بخش از آموزش ترشی در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید که قرار است باهم یک ترشی فوری خوشمزه با کلم و بادمجان را تهیه کنیم.مواد لازم ترشی بادمجان یک روزهمواد لازممقداربادمجان۱ […]


طرز تهیه ترشی یک روزه با بادمجاناگر علاقه مند به ترشی بادمجان هستید ولی نمیتوانید چند روز برای آماده شدنش صبر کنید، در این بخش از آموزش ترشی در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید که قرار است باهم یک ترشی فوری خوشمزه با کلم و بادمجان را تهیه کنیم.مواد لازم ترشی بادمجان یک روزهمواد لازممقداربادمجان۱ کیلوگرمکلم بنفش۳ لیوانسیر۵ الی ۸ حبههویج۱۰ عددنمک۳ قاشق غذاخوریسرکهبه میزان لازمنعنا خشک۳ قاشق غذاخوریطرز تهیه ترشی فوری خوشمزهابندا بادمجان ها را با سرکه حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می پزیم.سپس آنها را داخل ظرف مناسب ریخته و به آن نعنا خشک، کلم قرمز ریز شده، هویج رنده شده و نمک و فلفل تند را به همراه چند حبه سیر خرد شده اضافه می کنیم.تمام مواد را بخوبی باهم مخلوط کرده و بعد داخل ظرف شیشه ای مناسب ترشی میریزیم.دراین مرحله سرکه را به مواد ترشی بادمجان اضافه می کنیم؛ سرکه را تا جایی می ریزیم که روی مواد رو کامل بپوشاند.حالا درب شیشه را بسته و داخل یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.این ترشی در عرض ۱ روز آماده خوردن می شود.نوش جان.

بیشتر بخوانید
کتلت بدون گوشت؛ یه شام نهار فوری و ارزون
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34802

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها