داغ‌ترین‌ها

جایگزین خوشمزه پیاز در قیمه و غذاهای دیگر روش لاغری موضعی با آر اف و نبایدهای آن تغییر چهره علی شادمان ۹ سال بعد از سریال کیمیا پیام ناراحت کننده نسرین مقانلو برای پسرش طرز تهیه کروسان خونگی خوشمزه بدون فر پگاه اهنگرانی مادر شد + اولین عکس فرزندش بهترین طعم دهنده چای واسه مهمونی ها و مراسم صحنه خاص عروسی سارا بهرامی در سریال بازنده مراقب عوارض جدی و خطرناک دارچین باشید دورهمی شبنم قربانی با بازیگران طوبی عباس نیلفروشان چند فرزند دارد و همسرش کیست؟ چرا استفاده از شامپو بدون سولفات توصیه میشه؟ از سارا نیکای جدید پایتخت ۷ رونمایی شد + عکس آموزش خامه کشی کیک اسفنجی به روشی راحت اشاره غیرمنتظره نفیسه روشن به اسم یک آقا عوارض سس مایونز و حقیقتی که ازش خبر نداریم واکنش پدر و مادر نفس بازغی به موفقیت جدیدش طرز تهیه کلوچه فومن خانگی با دستور اصلی جذابیت فرامرز قریبیان در ۸۲ سالگی؛ خاص یعنی این طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی

2

طرز تهیه پنیر خانگی با سرکه + اندازه و نوع سرکه

  • کد خبر : 34818
  • 05 تیر 1403 - 11:27
طرز تهیه پنیر خانگی با سرکه + اندازه و نوع سرکه

طرز تهیه پنیر خانگی خوشمزهاگر مایلید خودتان و بطور طبیعی پنیر صبحانه را در منزل تهیه کنید، نیاز به یک دستور تهیه مطمئن خواهید داشت؛ دستور تهیه ای که ساده ترین آن را در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک با هم میخوانیم.مواد لازم پنیر خانگیشیر محلی پرچرب ۲ کیلوسرکه ۶ قاشق غذاخوری** در […]


طرز تهیه پنیر خانگی خوشمزهاگر مایلید خودتان و بطور طبیعی پنیر صبحانه را در منزل تهیه کنید، نیاز به یک دستور تهیه مطمئن خواهید داشت؛ دستور تهیه ای که ساده ترین آن را در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک با هم میخوانیم.مواد لازم پنیر خانگیشیر محلی پرچرب ۲ کیلوسرکه ۶ قاشق غذاخوری** در تهیه پنیر خانگی، برای هر ۱ کیلو شیر به ۳ قاشق غذاخوری سرکه نیاز داریم.طرز تهیه پنیر در منزلشیر را در ظرف مناسب روی اجاق گذاشته و جوش می آوریم.بعد از جوشیدن شیرف با شعله ملایم اجازه میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.پس از ۲۰ دقیقه به ازای هر یک کیلو شیر ۳ تا قاشق غذاخوری سرکه سفید به آن اضافه میکنیم.با اضافه کردن سرکه شیر دلمه دلمه میشود؛ شعله را خاموش کرده و پنیر را از شیر جدا کرده و داخل یک پارچه نازک میریزیم.آب پنیر باید کاملا گرفته شود اما آب پنیر را دور نریزید.حالا روی پنیر پیچیده شده داخل دستمال، یک جسم سنگین قرار دهید تا کاملا آب آن خارج شود.پس از گذشت دو ساعت پنیر شما آماده است.میتوانید پنیر خانگی خوشمزه را خرد کرده و داخل آب پنیری که جدا کرده بودید و به آن نمک اضافه کرده اید، ریخته و حدود ۴۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید.بعد از ۲ روز، پنیر شما آماده مصرف است؛ نوش جان کنید.با چه سرکه ای پنیر درست کنیم؟بهترین نوع سرکه برای درست کردن پنیر خانگی، سرکه سفید است.

بیشتر بخوانید
غذا با انار و پلو؛ خورش خوشمزه شب یلدا
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34818

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها