دستور تهیه سس خیار شور برای غذا و ساندویچیکی از خوشمزه ترین سس ها میان انواع و اقسام این نوع چاشنی، سس خیارشور ساندویچ و سالاد است که به طرق مختلف در رستوران ها آماده و سرو می شود. طعم فوق العاده آن دلیل اصلی علاقه خانم های خانه دار برای آموزش این سس است که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک به آن پرداخته ایم. این سس طعم هر ساندویچ یا برگری را بقدری خوشمزه میکند که با یکبار امتحان، طرفدارش خواهید شد.مواد لازم سس مخصوص خیار شورمواد لازممقدارخیار شور۳۰۰ گرمسس مایونز۹۰۰ گرمریحان، شوید و جعفریبه مقدار لازمپودر زنجبیل، فلفل سیاه و آویشنبه مقدار لازمسیر۱ حبهطرز تهیه سس خیارشورابتدا خیارشورها را کاملا شسته و خشک می کنیم.با رنده درشت رنده میکنیم؛ اگر علاقه به سس رقیق دارید آب خیارشور رنده شده را نگیرید ولی اگر مایلید سس خیارشور شما غلیظ تر شود می توانید آب آن را جدا کنید.حالا سس مایونز را با خیارشور رنده شده بطور کامل مخلوط می کنیم.حالا نوبت اضافه کردن سبزیجات معطر ساتوری شده است که میتوان گفت راز اصلی خوشمزگی این سس محسوب می شود.بعد از اضافه کردن سبزیجات معطر به سس، سیر رنده شده را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.راز دوم خوشمزگی این سس، ادویه ها بخصوص پودر زنجبیل هست که نباید از ترکیب حذف شود.* در صورتی که تمایل دارید سس خیارشور رژیمی تهیه کنید، میتوانید به جای سس مایونز از ماست چکیده استفاده کنید.
طرز تهیه سس خیارشور اصل رستورانی
دستور تهیه سس خیار شور برای غذا و ساندویچیکی از خوشمزه ترین سس ها میان انواع و اقسام این نوع چاشنی، سس خیارشور ساندویچ و سالاد است که به طرق مختلف در رستوران ها آماده و سرو می شود. طعم فوق العاده آن دلیل اصلی علاقه خانم های خانه دار برای آموزش این سس است […]
- 67 بازدید
- بدون دیدگاه