5

فرمول تفت دادن زرشک برای غذاهای مجلسی

  • کد خبر : 32536
  • 14 آذر 1402 - 16:38
فرمول تفت دادن زرشک برای غذاهای مجلسی

نکات مهم در تفت دادن زرشک برای خوشرنگ تر شدن آنزرشک که به آن الماس سرخ نیز می گویند، جایگاه ویژه‌ای در میان ایرانیان و به‌خصوص آشپزی ایرانی دارد و از آن برای تهیه غذا، نوشیدنی، مربا و شربت استفاده می‌کنند. این دانه‌های ترش و خوشمزه خواص زیادی دارند و برای تهیه زرشک‌پلو یکی از […]


نکات مهم در تفت دادن زرشک برای خوشرنگ تر شدن آنزرشک که به آن الماس سرخ نیز می گویند، جایگاه ویژه‌ای در میان ایرانیان و به‌خصوص آشپزی ایرانی دارد و از آن برای تهیه غذا، نوشیدنی، مربا و شربت استفاده می‌کنند. این دانه‌های ترش و خوشمزه خواص زیادی دارند و برای تهیه زرشک‌پلو یکی از محبوب‌ترین رسپی‌های ایرانی از آن استفاده می شود. در این بخش از نکات آشپزی نمناک نکات مهم در تفت دادن زرشک برای غذاهای مجلسی را آورده ایم.از زرشک تازه استفاده کنیداز زرشک‌های تازه برای تهیه زرشک پلو استفاده نمایید و زرشک‌هایی با رنگ کمرنگ و تیره را برای آماده‌سازی زرشک پلو انتخاب ننمایید، بهتر است زرشکی را انتخاب کنید که رنگ روشن قرمز داشته باشد.زرشک را فریز کنیدبرای اینکه زرشکتان خوش رنگ بماند، زرشک را به مدت طولانی بیرون از یخچال نگه ندارید بلکه در صورتی که قصد دارید زرشک را برای مدت طولانی نگه دارید، بهتر است آن را در فریزر قرار داده تا رنگ زرشک حفظ شود و از خشک شدن و تیره شدن جلوگیری شود.زرشک را زیاد تفت ندهیدزمان تفت دادن زرشک بسیار حیاتی است و زرشک نیاز به سرخ شدن زیاد ندارد. زرشک ها را تا زمانی که به رنگ زرد تیره تغییر کرده و پف می‌کنند، تفت دهید و اجازه ندهید زرشک‌ها بسوزند.به زرشک زعفران نیافزاییدبسیاری از افراد توصیه می کنند که برای اینکه زرشک قرمز و درخشان باشد، بعد از تفت دادن به آن زعفران نیافزایید، بلکه زعفران را جدا با برنج مخلوط کرده و بعد زرشک را روی آن بریزید تا عطر و رنگ زعفران و قرمزی و درخشانی زرشک حفظ شود.به زرشک گلاب بیافزاییدافزودن گلاب به زرشک پس از تفت دادن، به آن عطر و طعم خاصی می‌بخشد. وقتی زرشک ها را کمی تفت دادید و پف کردند حرارت زیر آن را خاموش کرده و یک قاشق گلاب یا آب جوش روی آن بریزید تا خشک نشود و پفکی بماند.خلال پرتقال زرشک را خوشمزه تر می کندپوست پرتقال دارای بوی فوق العاده ای است و طعم خوبی به زرشک پلو با مرغ می بخشد. پوست پرتقال ها را می توانید خشک و به مدت یک سال در فریزر نگهداری کنید. خلال پرتقال زرشک را خوشمزه می کند پس می توانید خلال پرتقال را چند بار بجوشانید تا تلخی آن برود و به زرشک ها اضافه کنید.زرشک را با کره تفت دهیداز کره یا روغن می توانید برای تفت دادن زرشک استفاده کنید؛ این کار باعث می‌شود زرشک شفاف‌تر و خوشمزه‌تر شود. شما می‌توانید از کره یا ترکیبی از کره و روغن بهره ببرید.زرشک را با قاشق هم نزنیدهنگام تفت دادن زرشک بهتر است که از قاشق برای هم زدن زرشک استفاده نکنید و خود ظرف را تکان دهید زیرا هم زدن با قاشق به زرشک آسیب می رساند.زمان تفت زرشک حرارت را کم کنیدبرای تفت دادن زرشک دقت کنید که زرشک‌ها خشک و تلخ نشده و رنگ آنها به سیاهی تغییر نکند پس باید روغن خیلی داغ نباشد و زرشک زیاد حرارت نبیند.به زرشک آب نیافزاییدبرخی از افراد هنگام تفت دادن زرشک به آن آب می افزایند اما این کار اشتباه است پس هنگام تفت دادن زرشکهای تازه نیازی به آب نیست.زرشک را قبل از فریز بشوییدپیشنهاد میکنیم قبل از فریز کردن، زرشک را خوب بشویید تا زمان مصرف راحت تر باشید. اگر می خواهید قبل از استفاده زرشک آن را بشویید حتما بگذارید آب زرشک درون آبکش برود و زرشک مقداری خشک شود.زرشک خشک را خیس دهیداگر از زرشک خشک استفاده می‌کنید، باید آن را به مدت حدود ۱۵ دقیقه در آب سرد خیس کرده تا نرم شود، سپس بشویید و آبکشی نمایید.مراقب باشید رنگ زرشک تیره نشوداگر لازم شد زرشک را مجددا گرم،نمایید مراقب باشید رنگش تیره نشود، زرشکی که رنگ تیره داشته باشد غذای شما را بدطعم و رنگ خواهد کرد.به زرشک شکر اضافه کنیدحتما شما هم درمورد تفت دادن زرشک با شکر شنیده اید؛ می توانید مقدار شکر به زرشک بیافزایید، اضافه کردن شکر، زرشک را شیرین و پفکی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه حلوا پیچ انگشتی+ راز کشدار شدنش
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32536

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها