داغ‌ترین‌ها

خبری مهم درباره متهم پرونده زهره فکور صبور  استفاده عجیب و خنده دار از بدن هادی چوپان + عکس جایگزین خوشمزه پیاز در قیمه و غذاهای دیگر روش لاغری موضعی با آر اف و نبایدهای آن تغییر چهره علی شادمان ۹ سال بعد از سریال کیمیا پیام ناراحت کننده نسرین مقانلو برای پسرش طرز تهیه کروسان خونگی خوشمزه بدون فر پگاه اهنگرانی مادر شد + اولین عکس فرزندش بهترین طعم دهنده چای واسه مهمونی ها و مراسم صحنه خاص عروسی سارا بهرامی در سریال بازنده مراقب عوارض جدی و خطرناک دارچین باشید دورهمی شبنم قربانی با بازیگران طوبی عباس نیلفروشان چند فرزند دارد و همسرش کیست؟ چرا استفاده از شامپو بدون سولفات توصیه میشه؟ از سارا نیکای جدید پایتخت ۷ رونمایی شد + عکس آموزش خامه کشی کیک اسفنجی به روشی راحت اشاره غیرمنتظره نفیسه روشن به اسم یک آقا عوارض سس مایونز و حقیقتی که ازش خبر نداریم واکنش پدر و مادر نفس بازغی به موفقیت جدیدش طرز تهیه کلوچه فومن خانگی با دستور اصلی

4

طرز تهیه خورش آلبالو با گوشت قلقلی؛ غذای فوری امروز

  • کد خبر : 34838
  • 07 تیر 1403 - 11:37
طرز تهیه خورش آلبالو با گوشت قلقلی؛ غذای فوری امروز

طرز تهیه خورش آلبالو مجلسی با کوفته قلقلییکی از خورشت های تابستانی پرطرفدار، خورش آلبالو مجلسی است که برای جویندگان تنوع غذایی، پیشنهادی فوق العاده در پاسخ به سوال پرتکرار نهار چی بپزم و شام چی درست کنم که تکراری نباشه، محسوب می شود. خورش آلبالو با مرغ و گوشت پخته می شود و شما […]


طرز تهیه خورش آلبالو مجلسی با کوفته قلقلییکی از خورشت های تابستانی پرطرفدار، خورش آلبالو مجلسی است که برای جویندگان تنوع غذایی، پیشنهادی فوق العاده در پاسخ به سوال پرتکرار نهار چی بپزم و شام چی درست کنم که تکراری نباشه، محسوب می شود. خورش آلبالو با مرغ و گوشت پخته می شود و شما میتوانید هر دو نوع را برای پذیرایی از میهمانان یا اعضای خانواده، در نظر بگیرید ولی نوع انتخابی ما در این بخش از نمناک، خورش آلبالو با گوشت قلقلی است که طعم بینظیر آن را حتما باید امتحان کنید.مواد لازم برای ۴ نفرمواد لازممقدارگوشت چرخ کرده۲۵۰ گرمپیاز رنده شده۱ عدد بزرگآلبالو هسته گرفته شدهیک پیمانه متوسطنمک و زردچوبهبه مقدار لازمشکر(دلخواه)به مقدار لازمرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریدستور پخت خورشت آلبالو با گوشتگوشتها را به همراه پیاز رنده شده و آب گرفته شده به همراه ادویه ها، خوب ورز میدهیم و قلقلی های متوسطی آماده می کنیم.آب پیاز را دور نریزید.قلقلی ها را داخل روغن سرخ کرده و بعد از سرخ شدن، ۱ قاشق رب گوجه را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم با حرارت ملایم سرخ شود.در این مرحله، آب پیاز را به همراه آلبالوهای هسته گرفته شده به قلقلی ها اضافه میکنیم. (اگر مایل باشید میتوانید مقداری شکر به این غذا اضافه کرده و ترشی آن را کم کنید.)در آخر یک لیوان آب به ترکیب قلقلی ها و آلبالو اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا پخته و جا بیفتد.بعد از غلیظ شدن خورش، غذای شما آماده است.نوش جان.

بیشتر بخوانید
تزیین های فوق العاده زیبای آش رشته با کشک و پیاز داغ
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34838

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها