داغ‌ترین‌ها

خبری مهم درباره متهم پرونده زهره فکور صبور  استفاده عجیب و خنده دار از بدن هادی چوپان + عکس جایگزین خوشمزه پیاز در قیمه و غذاهای دیگر روش لاغری موضعی با آر اف و نبایدهای آن تغییر چهره علی شادمان ۹ سال بعد از سریال کیمیا پیام ناراحت کننده نسرین مقانلو برای پسرش طرز تهیه کروسان خونگی خوشمزه بدون فر پگاه اهنگرانی مادر شد + اولین عکس فرزندش بهترین طعم دهنده چای واسه مهمونی ها و مراسم صحنه خاص عروسی سارا بهرامی در سریال بازنده مراقب عوارض جدی و خطرناک دارچین باشید دورهمی شبنم قربانی با بازیگران طوبی عباس نیلفروشان چند فرزند دارد و همسرش کیست؟ چرا استفاده از شامپو بدون سولفات توصیه میشه؟ از سارا نیکای جدید پایتخت ۷ رونمایی شد + عکس آموزش خامه کشی کیک اسفنجی به روشی راحت اشاره غیرمنتظره نفیسه روشن به اسم یک آقا عوارض سس مایونز و حقیقتی که ازش خبر نداریم واکنش پدر و مادر نفس بازغی به موفقیت جدیدش طرز تهیه کلوچه فومن خانگی با دستور اصلی

5

طرز تهیه بستنی آلبالو و گیلاس کافی شاپی

  • کد خبر : 34886
  • 11 تیر 1403 - 12:07
طرز تهیه بستنی آلبالو و گیلاس کافی شاپی

طرز تهیه بستنی خانگی با طعم آلبالو و گیلاساگر در میان مزه های متنوع بستنی، عاشق بستنی ترش آلبالویی و رنگ قرمز زرشکی این خوشمزه پرطرفدار هستید، آموزش بستنی که در ادامه میخوانید ویژه شماست. پیشنهاد میکنیم بجای خرید بستنی آن را در منزل و به شکل سالم خانگی تهیه کنید که طرز تهیه ای […]


طرز تهیه بستنی خانگی با طعم آلبالو و گیلاساگر در میان مزه های متنوع بستنی، عاشق بستنی ترش آلبالویی و رنگ قرمز زرشکی این خوشمزه پرطرفدار هستید، آموزش بستنی که در ادامه میخوانید ویژه شماست. پیشنهاد میکنیم بجای خرید بستنی آن را در منزل و به شکل سالم خانگی تهیه کنید که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد.مواد لازم بستنی میوه ای با طعم آلبالومواد لازممقدار لازمآلبالو یک پیمانهگیلاس یک پیمانهشیر عسلیبه مقدار دلخواهخامه صبحانهیک پاکتطرز تهیه بستنی خانگی راحت با میوهابتدا هسته های آلبالو و گیلاس رو بگیرید و آنها را داخل کیسه پلاستیکی قرار داده و داخل فریزر بگذارید تا کاملاً یخ بزند.بعد از یخ زدن میوه ها، آنها را داخل خرد کن ریخته و کامل پوره میکنیم.بعد از پوره و نرم شدن میوه ها داخل مخلوط کن، خامه صبحانه و خامه عسلی را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.مایه بستنی شما ااده است و حالا در این مرحله باید آن را داخل ظرف فلزی ریخته و رویش را پوشانده و داخل فریزر قرار دهید.بعد از آنکه بستنی به اصطلاح خودش رو گرفت، آماده سرو است. نوش جان.

بیشتر بخوانید
بهترین لپه برای قیمه، لپه ریزه یا درشت؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34886

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها