داغ‌ترین‌ها

ماجرای عاشقی شاهرخ استخری از زبان خودش طرز تهیه کیک آلو سیاه؛ بی نهایت نرم و خوشمزه حال و اوضاع سوسن پرور بعد از جوکر طرز تهیه ترشی پیاز جا افتاده بازاری در خانه خارش کف پا همراه چه علامتی نشونه بیماری کبد چربه؟ پشت پرده ایرانی بودن ایلان ماسک فاش شد بهترین سایت‌های آموزش آشپزی کدامند؟ علی اوجی کنار نرگس محمدی قلابی + عکس میدونید بچه ذرت چقدر خاصیت داره ؟ خوشگذرانی فاطمه گودرزی با عروس و نوه اش طرز تهیه نخود آب خوشمزه و مقوی با مواد ساده ابراز عشق محمدرضا گلزار به بچه های تیم ملی پدل معرفی غذاهای جنوبی، سفر به سرزمین غذاهای تند و خوشمزه همسر و فرزندان سید حسن نصرالله + سن و بیوگرافی شوخی کاربران با کیسان دیباج بعد کشته شدن در گردن زنی بهترین و راحت ترین ورزش برای حفظ جان دیابتی ها دورهمی یوسف تیموری با فک و فامیل همسر اولش توضیح محسن کیایی درباره کاهش وزن ۳۵ کیلویی اش پیشنهاد آرایشگر سلبریتی ها برای تقویت مو شغل معین زد قبل خواننده شدن؛ برای اولین بار گفت

4

آموزش پاتلیجان چولاما؛ خوشمزه ترین غذا با بادمجان کبابی

  • کد خبر : 34926
  • 14 تیر 1403 - 12:27
آموزش پاتلیجان چولاما؛ خوشمزه ترین غذا با بادمجان کبابی

طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان؛ پاتلیجان چولامابه عنوان ایده ناهار امروز یا شام سبک و فوری خانواده، غذا با بادمجان کبابی را آموزش خواهیم داد که قطعا بعد از یکبار امتحان، وارد لیست غذایتان می شود. برای آموزش غذای ساده و سریع که نیاز به گوشت و مواد غذایی خاصی هم ندارد، همراه ما […]


طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان؛ پاتلیجان چولامابه عنوان ایده ناهار امروز یا شام سبک و فوری خانواده، غذا با بادمجان کبابی را آموزش خواهیم داد که قطعا بعد از یکبار امتحان، وارد لیست غذایتان می شود. برای آموزش غذای ساده و سریع که نیاز به گوشت و مواد غذایی خاصی هم ندارد، همراه ما باشید در بخش آموزش آشپزی نمناک.مواد لازم پاتلیجان چولاما؛ غذا با بادمجان کبابیمواد لازممقداربادمجان کبابی(درشت)۲ عددگوجه فرنگی۲ عددفلفل سبز۲ عددپیاز درشت۱ عددسیر۲ حبهروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی۱ قاشق مربا خوریپاپریکا، فلفل سیاه و نمکبه میزان لازمجعفری خرد شدهبه میزان لازمطرز تهیهابتدا بادمجان ها را کبابی کرده و پوست آنها را جدا می کنیم.داخل یک ماهیتابه مناسب، ۲ قاشق روغن زیتون ریخته و پیاز را کمی تفت میدهیم تا سبک شود و سپس فلفل دلمه را اضافه میکنیم.بعد از کمی تفت، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا ترکیب پیاز و فلفل دلمه خوشرنگ شود.در محله بعد گوجه فرنگی و سیر را افزوده و درب ظرف را میگذاریم تا مواد کمی باهم تفت بخورند.حالا بادمجان های کبابی خرد شده و ادویه ها را اضافه کرده و همه مواد را باهم مخلوط می کنیم. در مرحله آخر کمی جعفری خرد شده به غذای خوشمزه با بادمجان امروز اضافه کرده و سرو کنید.نوش جان

بیشتر بخوانید
ترفند ماست بندها برای سفت و شیرین شدن ماست
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34926

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها