داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

4

آموزش پاتلیجان چولاما؛ خوشمزه ترین غذا با بادمجان کبابی

  • کد خبر : 34926
  • 14 تیر 1403 - 12:27
آموزش پاتلیجان چولاما؛ خوشمزه ترین غذا با بادمجان کبابی

طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان؛ پاتلیجان چولامابه عنوان ایده ناهار امروز یا شام سبک و فوری خانواده، غذا با بادمجان کبابی را آموزش خواهیم داد که قطعا بعد از یکبار امتحان، وارد لیست غذایتان می شود. برای آموزش غذای ساده و سریع که نیاز به گوشت و مواد غذایی خاصی هم ندارد، همراه ما […]


طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان؛ پاتلیجان چولامابه عنوان ایده ناهار امروز یا شام سبک و فوری خانواده، غذا با بادمجان کبابی را آموزش خواهیم داد که قطعا بعد از یکبار امتحان، وارد لیست غذایتان می شود. برای آموزش غذای ساده و سریع که نیاز به گوشت و مواد غذایی خاصی هم ندارد، همراه ما باشید در بخش آموزش آشپزی نمناک.مواد لازم پاتلیجان چولاما؛ غذا با بادمجان کبابیمواد لازممقداربادمجان کبابی(درشت)۲ عددگوجه فرنگی۲ عددفلفل سبز۲ عددپیاز درشت۱ عددسیر۲ حبهروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی۱ قاشق مربا خوریپاپریکا، فلفل سیاه و نمکبه میزان لازمجعفری خرد شدهبه میزان لازمطرز تهیهابتدا بادمجان ها را کبابی کرده و پوست آنها را جدا می کنیم.داخل یک ماهیتابه مناسب، ۲ قاشق روغن زیتون ریخته و پیاز را کمی تفت میدهیم تا سبک شود و سپس فلفل دلمه را اضافه میکنیم.بعد از کمی تفت، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا ترکیب پیاز و فلفل دلمه خوشرنگ شود.در محله بعد گوجه فرنگی و سیر را افزوده و درب ظرف را میگذاریم تا مواد کمی باهم تفت بخورند.حالا بادمجان های کبابی خرد شده و ادویه ها را اضافه کرده و همه مواد را باهم مخلوط می کنیم. در مرحله آخر کمی جعفری خرد شده به غذای خوشمزه با بادمجان امروز اضافه کرده و سرو کنید.نوش جان

بیشتر بخوانید
املت شاپوری با دستور تهیه خوشمزه رشتی ها
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34926

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها