داغ‌ترین‌ها

خبری مهم درباره متهم پرونده زهره فکور صبور  استفاده عجیب و خنده دار از بدن هادی چوپان + عکس جایگزین خوشمزه پیاز در قیمه و غذاهای دیگر روش لاغری موضعی با آر اف و نبایدهای آن تغییر چهره علی شادمان ۹ سال بعد از سریال کیمیا پیام ناراحت کننده نسرین مقانلو برای پسرش طرز تهیه کروسان خونگی خوشمزه بدون فر پگاه اهنگرانی مادر شد + اولین عکس فرزندش بهترین طعم دهنده چای واسه مهمونی ها و مراسم صحنه خاص عروسی سارا بهرامی در سریال بازنده مراقب عوارض جدی و خطرناک دارچین باشید دورهمی شبنم قربانی با بازیگران طوبی عباس نیلفروشان چند فرزند دارد و همسرش کیست؟ چرا استفاده از شامپو بدون سولفات توصیه میشه؟ از سارا نیکای جدید پایتخت ۷ رونمایی شد + عکس آموزش خامه کشی کیک اسفنجی به روشی راحت اشاره غیرمنتظره نفیسه روشن به اسم یک آقا عوارض سس مایونز و حقیقتی که ازش خبر نداریم واکنش پدر و مادر نفس بازغی به موفقیت جدیدش طرز تهیه کلوچه فومن خانگی با دستور اصلی

4

آموزش پاتلیجان چولاما؛ خوشمزه ترین غذا با بادمجان کبابی

  • کد خبر : 34926
  • 14 تیر 1403 - 12:27
آموزش پاتلیجان چولاما؛ خوشمزه ترین غذا با بادمجان کبابی

طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان؛ پاتلیجان چولامابه عنوان ایده ناهار امروز یا شام سبک و فوری خانواده، غذا با بادمجان کبابی را آموزش خواهیم داد که قطعا بعد از یکبار امتحان، وارد لیست غذایتان می شود. برای آموزش غذای ساده و سریع که نیاز به گوشت و مواد غذایی خاصی هم ندارد، همراه ما […]


طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان؛ پاتلیجان چولامابه عنوان ایده ناهار امروز یا شام سبک و فوری خانواده، غذا با بادمجان کبابی را آموزش خواهیم داد که قطعا بعد از یکبار امتحان، وارد لیست غذایتان می شود. برای آموزش غذای ساده و سریع که نیاز به گوشت و مواد غذایی خاصی هم ندارد، همراه ما باشید در بخش آموزش آشپزی نمناک.مواد لازم پاتلیجان چولاما؛ غذا با بادمجان کبابیمواد لازممقداربادمجان کبابی(درشت)۲ عددگوجه فرنگی۲ عددفلفل سبز۲ عددپیاز درشت۱ عددسیر۲ حبهروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی۱ قاشق مربا خوریپاپریکا، فلفل سیاه و نمکبه میزان لازمجعفری خرد شدهبه میزان لازمطرز تهیهابتدا بادمجان ها را کبابی کرده و پوست آنها را جدا می کنیم.داخل یک ماهیتابه مناسب، ۲ قاشق روغن زیتون ریخته و پیاز را کمی تفت میدهیم تا سبک شود و سپس فلفل دلمه را اضافه میکنیم.بعد از کمی تفت، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا ترکیب پیاز و فلفل دلمه خوشرنگ شود.در محله بعد گوجه فرنگی و سیر را افزوده و درب ظرف را میگذاریم تا مواد کمی باهم تفت بخورند.حالا بادمجان های کبابی خرد شده و ادویه ها را اضافه کرده و همه مواد را باهم مخلوط می کنیم. در مرحله آخر کمی جعفری خرد شده به غذای خوشمزه با بادمجان امروز اضافه کرده و سرو کنید.نوش جان

بیشتر بخوانید
آموزش کامل پخت منتو غذای افغانی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34926

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها