داغ‌ترین‌ها

1

کیک دوتخم مرغی بدون شیر با پف خیلی زیاد

  • کد خبر : 35002
  • 20 تیر 1403 - 12:57
کیک دوتخم مرغی بدون شیر با پف خیلی زیاد

آموزش کیک دوتخم مرغی خانگیکیک دوتخم مرغی نوعی شیرینی خوشمزه و مناسب برای تولد، دورهمی ها و میهمانی ها است که به روش های گوناگون تهیه می شود. کیک دو تخم مرغی را می توانید با در دسترس ترین مواد غذایی در خانه حتی بدون فر تهیه نمایید.در بخش آموزش شیرینی پزی نمناک طرز تهیه […]


آموزش کیک دوتخم مرغی خانگیکیک دوتخم مرغی نوعی شیرینی خوشمزه و مناسب برای تولد، دورهمی ها و میهمانی ها است که به روش های گوناگون تهیه می شود. کیک دو تخم مرغی را می توانید با در دسترس ترین مواد غذایی در خانه حتی بدون فر تهیه نمایید.در بخش آموزش شیرینی پزی نمناک طرز تهیه کیک دوتخم مرغی ساده، کیک خیس شکلاتی دو تخم مرغی، کیک دوتخم مرغی خوشمزه بدون شیر، کیک دوتخم مرغی خوشمزه بدون فر، کیک ساده دو تخم مرغی، کیک اسفنجی دو تخم مرغی، کیک دوتخم مرغی شکلاتی بدون فر را خواهیم داشت که اولین آموزش آن به کیک دوتخم مرغی باپف زیاد بدون شیر اختصاص دارد. بسیاری از افراد به دلایلی شیر مصرف نمی کنند، اگر جزو این افراد هستید، کیک دوتخم مرغی خوشمزه بدون شیر را به روش زیر تهیه نمایید:مواد لازم کیک دوتخم مرغی خوشمزه بدون شیرمواد لازممیزان لازمآرد گندم۲ و نیم لیوانتخم مرغ درشت۲ عددشکر یک لیوانروغن مایعیک سوم لیوانآب (آب میوه)یک لیوانوانیل نصف قاشق چایخوریبیکینگ پودر۲ قاشق مرباخوریگلاب یک قاشق غذاخوریطرز تهیه کیک دو تخم مرغی وانیلی بدون شیرابتدا فر را بیست دقیقه قبل از پخت کیک با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید.داخل یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید.به تخم مرغ ها شکر و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی یا دستی بزنید تا بافت کشدار و کرم رنگ پیدا کند.به مواد روغن مایع را بیافزایید و مخلوط نمایید.سپس آب یا (آب میوه) و گلاب را اضافه کنید.آرد را در چند مرحله به مایه کیک اضافه نموده و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید.قالب مناسب را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.بغد حدود ۴۰ دقیقه کیک دو تخم مرغی آماده می شود.بعد از تست پخته شدن کیک فر را خاموش کنید اما کیک را از داخل فر خارج نکنید.اجازه دهید کیک حدود ۱۰ دقیقه داخل فر باقی بماند و سپس کیک را خارج کنید تا پف کیک نخوابد.کیک را با کمی پودر قند تزئین و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید
نکات مربای به؛ راز قرمز شدن، شکرک نزدن و له نشدن آن
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=35002

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها