دستور کیک ۸ قاشقی ساده خونگی بدون فر و همزنانواع طرز تهیه کیک ساده خانگی که پیش از این در بخش آموزش شیرینی پزی نمناک برایتان ارائه شد، یک طرف و سادگی این کیک خوشمزه ای که امروز برایتان انتخاب کرده ایم، یک طرف بعد از پخت این کیک بسیار راحت، قطعا به هر بهانه ای آن را برای پذیرایی از میهمانان و اعضای خانواده انتخاب خواهید کرد.مواد لازم کیک ساده ۸ قاشقیمواد لازممقدارآرد۸ قاشق غذاخوریشکر۸ قاشق غذاخوریروغن مایع۸ قاشق غذاخوریشیر۸ قاشق غذاخوریآب۸ قاشق غذاخوریتخم مرغ۲ عددوانیلنصف قاشق چایخوریبکینگ پودر۱ قاشق مرباخوریزعفران۱ قاشق غذاخوریطرز تهیه کیک خانگی ۸ قاشقیتخم مرغ ها را به همراه کمی وانیل با همزن دستی چند دقیقه ای میزنیم تا خوب کرمی و کش دار شود.بعد از آماده شدن تخم مرغ ها، ۸ قاشق آب، ۸ قاشق روغن مایع، ۸ قاشق. شکر و ۸ قاشق آرد را اضافه کرده و خوب هم میزنیم.در آخر ۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و به دلخواه یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به مواد کیک اضافه کرده و خوب هم میزنیم.برای پخت این کیک بدون فر در این مرحله؛ کف قابلمه یا ماهیتابه را خوب چرب می کنیم و مایع کیک را داخل آن میریزم.دم کنی میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت نیم ساعت با شعله کم بپزد.بعد از آماده شدن کیک می توانید آن را با عسل و کنجد تزیین کنید.کیک خونگی خوشمزه شما آماده است؛ نوش جان.نکتهبجای آرد ساده و آرد نانوایی از آرد ۳ صفر قنادی هم میتوانید استفاده کنید.اگر از آرد نانوایی استفاده کردید حتماً آرد را سه بار الک کنید.
آموزش کیک ۸ قاشقی؛ راحت ترین کیک قابلمه ای دنیا
دستور کیک ۸ قاشقی ساده خونگی بدون فر و همزنانواع طرز تهیه کیک ساده خانگی که پیش از این در بخش آموزش شیرینی پزی نمناک برایتان ارائه شد، یک طرف و سادگی این کیک خوشمزه ای که امروز برایتان انتخاب کرده ایم، یک طرف بعد از پخت این کیک بسیار راحت، قطعا به هر بهانه […]
- 58 بازدید
- بدون دیدگاه