داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

4

آموزش کیک ۸ قاشقی؛ راحت ترین کیک قابلمه ای دنیا

  • کد خبر : 35034
  • 23 تیر 1403 - 13:11
آموزش کیک ۸ قاشقی؛ راحت ترین کیک قابلمه ای دنیا

دستور کیک ۸ قاشقی ساده خونگی بدون فر و همزنانواع طرز تهیه کیک ساده خانگی که پیش از این در بخش آموزش شیرینی پزی نمناک برایتان ارائه شد، یک طرف و سادگی این کیک خوشمزه ای که امروز برایتان انتخاب کرده ایم، یک طرف بعد از پخت این کیک بسیار راحت، قطعا به هر بهانه […]


دستور کیک ۸ قاشقی ساده خونگی بدون فر و همزنانواع طرز تهیه کیک ساده خانگی که پیش از این در بخش آموزش شیرینی پزی نمناک برایتان ارائه شد، یک طرف و سادگی این کیک خوشمزه ای که امروز برایتان انتخاب کرده ایم، یک طرف بعد از پخت این کیک بسیار راحت، قطعا به هر بهانه ای آن را برای پذیرایی از میهمانان و اعضای خانواده انتخاب خواهید کرد.مواد لازم کیک ساده ۸ قاشقیمواد لازممقدارآرد۸ قاشق غذاخوریشکر۸ قاشق غذاخوریروغن مایع۸ قاشق غذاخوریشیر۸ قاشق غذاخوریآب۸ قاشق غذاخوریتخم مرغ۲ عددوانیلنصف قاشق چایخوریبکینگ پودر۱ قاشق مرباخوریزعفران۱ قاشق غذاخوریطرز تهیه کیک خانگی ۸ قاشقیتخم مرغ ها را به همراه کمی وانیل با همزن دستی چند دقیقه ای میزنیم تا خوب کرمی و کش دار شود.بعد از آماده شدن تخم مرغ ها، ۸ قاشق آب، ۸ قاشق روغن مایع، ۸ قاشق. شکر و ۸ قاشق آرد را اضافه کرده و خوب هم میزنیم.در آخر ۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و به دلخواه یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به مواد کیک اضافه کرده و خوب هم میزنیم.برای پخت این کیک بدون فر در این مرحله؛ کف قابلمه یا ماهیتابه را خوب چرب می کنیم و مایع کیک را داخل آن میریزم.دم کنی میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت نیم ساعت با شعله کم بپزد.بعد از آماده شدن کیک می توانید آن را با عسل و کنجد تزیین کنید.کیک خونگی خوشمزه شما آماده است؛ نوش جان.نکتهبجای آرد ساده و آرد نانوایی از آرد ۳ صفر قنادی هم میتوانید استفاده کنید.اگر از آرد نانوایی استفاده کردید حتماً آرد را سه بار الک کنید.

بیشتر بخوانید
فوت و فن هایی که طعم سالاد ماکارونی را دو برابر خوشمزه می کند !
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=35034

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها