1

۱۶ نکته جادویی واسه خوشمزه شدن کشک بادمجون

  • کد خبر : 31828
  • 08 مهر 1402 - 10:01
۱۶ نکته جادویی واسه خوشمزه شدن کشک بادمجون

نکات کشک بادمجان و راز طرز تهیه کشک بادمجان خانگی طرز تهیه کشک بادمجان خانگی را در بخش قبلی آموزش آشپزی نمناک برایتان گفتیم و بصورت تصویری روش پخت کشک بادمجان فوق العاده خوشمزه را با هم مشاهده کردیم و حالا نکات و ترفندهای کلیدی را برای خوشمزه شدن کشک بادمجان میخوانید که طعم غذای […]


نکات کشک بادمجان و راز طرز تهیه کشک بادمجان خانگی طرز تهیه کشک بادمجان خانگی را در بخش قبلی آموزش آشپزی نمناک برایتان گفتیم و بصورت تصویری روش پخت کشک بادمجان فوق العاده خوشمزه را با هم مشاهده کردیم و حالا نکات و ترفندهای کلیدی را برای خوشمزه شدن کشک بادمجان میخوانید که طعم غذای بادمجانی شما را بی نظیر خواهد کرد.۱. برای جلوگیری از تلخ شدن کشک بادمجان به این نکته توجه داشته باشید که اگر سیر و نعنا بیش از حد سرخ شوند، ممکن است مزه تلخی به خود بگیرند. بنابراین، در آماده‌سازی این مواد، دقت کنید و آن‌ها را زیاد تفت ندهید.۲. در پاسخ به این سوال که کشک بادمجان سردی است یا گرمی باید بگوییم که کشک بادمجان طبع سرد دارد، برای همین به هدف تعادل طعم آن می‌توانید از گردویی که طبع گرمی دارد، استفاده کنید.۳. برای خوشمزه تر شدن کشک بادمجان می‌توانید گردو و کشک را یکجا یا جدا از هم و در زمانی که غذا را می‌خواهید سرو کنید، به مواد اضافه کنید.۴. بهترین بادمجان برای کشک بادمجان، بادمجان‌هایی هستند که بلند، براق، سنگین، سالم و سفت هستند، چراکه بادمجان هایی با این مشخصات، معمولاً مزه بهتری دارند و تلخ نیستند.۵. برخلاف برخی از شما که دنبال راهی برای روغن انداختن کشک بادمجان هستید، برخی افراد به دلیل رژیمی بودن برنامه غذایی شان دوست دارند کشک بامجان را کم روغن میل کنند که در این شرایط برای کاهش میزان روغن در غذا، بادمجان‌های سرخ شده را در ظرف توری قرار دهید. این کار باعث خواهد شد تا روغن اضافه بادمجان ها گرفته شود.۶. اگر برای کاهش تلخی بادمجان از روش گرفتن تلخی بادمجان با اب نمک استفاده می کنید باید توجه داشته باشید که هنگام پخت کشک بادمجان از نمک به میزان کافی استفاده کنید تا مبادا غذا شور نشود.۷. شما می توانید یک عدد گوجه را به صورت نگینی خرد کنید و به مواد لازم کشک بادمجان اضافه کنید. ۸. هنگام سرخ کردن پیاز کشک بادمجان می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا کاملا مغز پخت شود. ۹. اگر طعم سیر را دوست ندارید می توانید از پودر سیر در طرز تهیه کشک بادمجان خود استفاده کنید. ۱۰. می توانید از عصاره گوشت نیز در تهیه این غذای خوشمزه با بادمجان کبابی و سرخ شده استفاده کنید. ۱۱. برای پخت کشک بادمجان رژیمی می توانید به جای سرخ کردن بادمجان ها آن ها را روی گاز کبابی کنید.۱۲. اگر می خواهید کشک بادمجان مجلسی و خاص تر تهیه کنید می توانید از گوشت برای تزیین آن استفاده کنید. ۱۳. از زعفران نیز در تهیه کشک زعفرانی نیز می توانید استفاده کنید.۱۴. برای تزیین کشک بادمجان می توانید از پیاز داغ، کشک زعفرانی و سفید، نعنا داغ و سیر داغ استفاده کنید.۱۵. کشک میزان زیادی نمک در خود دارد ، پس نمک کشک بادمجان را پس از افزودن کشک تنظیم کنید. ۱۶. به عنوان یک ترفند کوچک شمالی در طرز تهیه کشک بادمجان،می توانید پس از اضافه کردن کشک ،کشک بادمجان را روی حرارت بگذارید تا کمی با یکدیگر جوش بخورند و یا اینکه جدا گانه سرو کنید.

بیشتر بخوانید
بهترین برگ مو برای خوشمزه تر شدن دلمه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31828

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها