داغ‌ترین‌ها

طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که …

5

طرز تهیه شیرین عسل بازاری با ساقه طلایی و ژله

  • کد خبر : 35102
  • 29 تیر 1403 - 13:46
طرز تهیه شیرین عسل بازاری با ساقه طلایی و ژله

طرز تهیه شیرین عسل خانگیاگر فرزندان شما هم علاقه به خوردن شیرین عسل دارند، بهتر است خودتان در منزل این خوردنی خوشمزه را تهیه کنید. شیرین عسل خانگی می‌تواند به خوشمزگی شیرین عسل بازاری باشد؛ به‌شرط آنکه از دستور تهیه درست استفاده کنید. طرز تهیه شیرین عسل بازاری آموزش‌داده‌شده در این بخش از آشپزخانه نمناک، […]


طرز تهیه شیرین عسل خانگیاگر فرزندان شما هم علاقه به خوردن شیرین عسل دارند، بهتر است خودتان در منزل این خوردنی خوشمزه را تهیه کنید. شیرین عسل خانگی می‌تواند به خوشمزگی شیرین عسل بازاری باشد؛ به‌شرط آنکه از دستور تهیه درست استفاده کنید. طرز تهیه شیرین عسل بازاری آموزش‌داده‌شده در این بخش از آشپزخانه نمناک، یکی از همان دستور تهیه‌هاست که امتحانش را پس داده.مواد لازم شیرین عسل با ژلهمواد لازممقدارپودر ژله۱ بستهبیسکوییت ساقه طلایی۱ بستهشکلات تخته ای۱۰۰ گرمآب جوش۱/۳ لیوانشکر۱ قاشق غذاخوریطرز تهیه شیرین عسل با همزن برقیابتدا شکر را با یک‌سوم لیوان آب جوش خوب هم می‌زنیم تا ذرات ژله حل شود.سپس با همزن برقی مواد را به‌قدری هم می‌زنیم که خامه‌ای شود؛ در این مرحله مواد میانی شیرین عسل شما آماده است.حالا مواد آماده شده را داخل یک کیسه‌فریزر ریخته و از آن به‌عنوان قیف برای ریختن مواد بین بیسکویت‌ها استفاده می‌کنیم.روی یک عدد ساقه طلایی از موادی که حاضر کردیم ریخته و یک بیسکویت دیگر روی مواد می‌گذاریم و نیم ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا به‌اصطلاح خودش را بگیرد.در این فاصله شکلات‌ها را بنماری می‌کنیم.حالا بیسکویت‌ها را داخل شکلات بنماری شده می غلطانیم تا کاملاً آغشته به شکلات شود.شیرین عسل‌ها را روی کاغذروغنی می‌چینیم و مجدداً نیم ساعت دیگر داخل یخچال قرر می‌دهیم.شیرین عسل‌های خانگی شما آماده است؛ نوش جان.

بیشتر بخوانید
چه نوع آردی برای کیک پزی بهتره؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=35102

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها