داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

13

طرز تهیه “توپک خرمایی” مجلسی

  • کد خبر : 9044
  • 24 اردیبهشت 1400 - 13:41
طرز تهیه “توپک خرمایی” مجلسی
طرز تهیه توپک با بیسکوییت مقوی و خوشمزه برای افطار

طرز تهیه توپک خرمایی

توپک  یک دسر خوشمزه و مقوی است که برای ماه مبارک رمضان بسیار مناسب و پرطرفدار است.

مواد لازم :

  • کره : ۲۵ گرم
  • خرما : یک بسته
  • پودر گردو :نصف پیمانه
  • بیسکویت پتی بور ساده : یک بسته پودر شده
  • پودر زنجبیل : یک قاشق مرباخوری
  • پودر جوز هندی : یک قاشق مرباخوری
  • پودر (نارگیل، پسته، گل محمدی، گردو،فندق) : برای تزیین
  • دارچین ، قهوه ، کاکائو، کنجد :برای تزیین

توپک خرمایی

دستور تهیه توپک خرمایی خوشمزه:

ابتدا پوست خرما ها را بگیرید و هسته وسط آن را در بیاورید.برای راحت تر کندن پوست خرما ها ،میتوانید آنها را مدتی در آب گرم قرار دهید تا نرم شوند.سپس با پشت قاشق خرما ها را خوب له کنید.

داخل ظرف نچسبی کره را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره کمی آب شود.

سپس خرما را در کره تفت دهید تا کاملا یکدست شوند .بعد از تفت خرما نصف پیمانه گردوی پودر شده را به آن اضافه کنید.

و مدام مخلوط کره و گردو را هم بزنید. وقتی کره به خوبی به خورد خرما رفت و خرما در وسط ظرف جمع شد، یک بسته بیسکویت ساده پتی بور پودر شده را به همراه پودر زنجبیل و جوز هندی به خرما اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

کمی هم با دست مواد مخلوط شده را ورز دهید و سپس از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری پر برداشته و کف دست گرد کنید.

بعد توپک ها را در پودرهای دلخواه به ترتیب بغلطانید.برای زیبا تر شدن و راحت تر شدن سرو ،بهتر است توپک ها را در کپسول قرار دهید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه بریانی عربی، یه غذای مجلسی خوشمزه با مرغ

پودر نارگیل را هم میتوانید با زعفران ، قهوه و یا کاکائو رنگ کنید و تویک ها را در آنها بغلطانید.

چند نکته :

به جای بیسکوئیت پتی بور از بیسکوئیت ساقه طلایی یا دایجستیو شکلاتی هم میتوانید استفاده کنید.

به جای پودر گردو هم میشود از مغز گردوی خرد شده استفاده کرد.

۴.۳۲۲

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=9044

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها