داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

5

رسپی زینگر برگر خونگی؛ خیلی خوشمزه تر از همبرگر

  • کد خبر : 27342
  • 02 تیر 1401 - 3:01
رسپی زینگر برگر خونگی؛ خیلی خوشمزه تر از همبرگر

طرز تهیه زینگر برگر با طعمی فوق‌العادهزینگر برگریا همبرگر مرغ یکی از فست فودهای لذیذ است که از محبوبیت فوق‌العاده ای در سراسر جهان برخوردار است. این نوع همبرگر را از گوشت سینه مرغ بدون پوست و استخوان، انوع ادویه به همراه پنیر ورقه ای چدار یا گودا طبخ می کنند. اگر شما جزو طرفداران […]


طرز تهیه زینگر برگر با طعمی فوق‌العادهزینگر برگریا همبرگر مرغ یکی از فست فودهای لذیذ است که از محبوبیت فوق‌العاده ای در سراسر جهان برخوردار است. این نوع همبرگر را از گوشت سینه مرغ بدون پوست و استخوان، انوع ادویه به همراه پنیر ورقه ای چدار یا گودا طبخ می کنند. اگر شما جزو طرفداران استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز هستید، پیشنهاد می کنیم این نوع رسپی را که در این بخش از آشپزخانه نمناک آورده ایم را امتحان کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.مواد لازم برای تهیه برگر مرغ (زینگر برگر)مواد لازممیزان لازمفیله مرغ۴ عددنمک به مقدار لازمپودر فلفل قرمز ۱ قاشق غذا خوریفلفل سیاه۱ قاشق غذا خوریبیکینگ پودر۱/۳ قاشق غذا خوریپودر سیر۱ قاشق غذا خوریآرد برنج۱ پیمانهآرد ذرت۱ پیمانهآرد سفید۱ پیمانهتخم مرغ۲-۳ عددسرکه سفید۳ قاشق غذا خوریسس خردل۳ قاشق غذا خوریروغنمقداری برای سرخ کردنسس مایونز۳ قاشق غذا خورینان باگت گرد۴ عددکاهو یا کلمبه مقدار لازمپنیرگودا۴ برگطرز تهیه برگر مرغ (زینگر برگر)ابتدا با بیفتک‌کوب سینه مرغ را بکوبید. شما می توانید فیله ها را بین پلاستیک فریزری گذاشته و با گوشت کوب به آرامی بکوبید.درون ظرفی سرکه، نمک، سس خردل، پودر فلفل قرمز، و سیر بریزید. مرغ ها را به مدت نیم ساعت قرار داده و مزه دار کنید.تخم‌مرغ را در ظرفی هم بزنید.آرد سفید، آرد برنج، آرد ذرت، فلفل سیاه، فلفل سفید، بیکینگ پودر، نمک و پودر سیر را در ظرفی بریزید و به خوبی مخلوط نمایید.فیله مرغ را یکبار در ترکیب آرد بغلتانید و سپس در ظرف تخم مرغ فرو ببرید.دوباره در مخلوط آرد بزنید تا مرغ ها کاملا به آرد آغشته شوند.در یک ماهی تابه به اندازه ای که نیمی از آن پر شود روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و وقتی خوب داغ شد تکه‌های مرغ را در آن سرخ و سوخاری کنید. هر دو طرف را سرخ و طلایی کنید.روی یک طرف نان یک لایه مخلوط سس مایونز و خردل را بمالید.سپس درون نان باگت مرغ و بعد یک ورق پنیر را گذاشته تا آب شود.می توانید درون ساندویچ خود خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو و کلم هم بچینید و نوش جان کنید.نکات مهمبرای درست کردن زینگر برگر به جای سینه مرغ از ران مرغ هم می‌توانید استفاده کنید.برای درست کردن زینگر برگر می‌توانید از آرد سوخاری هم استفاده کنید، اما استفاده از آرد گندم باعث می‌شود زینگر برگر شما حسابی پولکی شود.هنگام سرخ کردن بهتر است مرغها در روغن داغ غوطه ور شوند.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه سس فرانسوی خونگی؛ به همین راحتی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27342

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها