داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

7

طرز تهیه سس پاپریکا با رسپی اصل مجارستانی

  • کد خبر : 27630
  • 05 مرداد 1401 - 6:51
طرز تهیه سس پاپریکا با رسپی اصل مجارستانی

طرز تهیه سس پاپریکای لذیذ خانگیچاشنی های گوناگونی برای مزه‌دارتر کردن غذا بکار می‌رود که سس‌ها جزئی از آن‌ها هستند. یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌های غذا، سس پاپریکا است که با افزودن آن به غذا، طعم آن را کاملا متحول خواهد کرد. در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه سس پاپریکا را آورده ایم، این […]


طرز تهیه سس پاپریکای لذیذ خانگیچاشنی های گوناگونی برای مزه‌دارتر کردن غذا بکار می‌رود که سس‌ها جزئی از آن‌ها هستند. یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌های غذا، سس پاپریکا است که با افزودن آن به غذا، طعم آن را کاملا متحول خواهد کرد. در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه سس پاپریکا را آورده ایم، این سس را در خانه تهیه کنید و از طعم کبابی تند و شیرین آن همراه غذا لذت ببرید.مواد لازم برای تهیه سس پاپریکامواد لازممقدارفلفل دلمه ای قرمز۲ عددفلفل قرمز تند۳ عددسرکه ۴ قاشق غذاخورینمک و فلفلبه مقدار لازمطرز تهیه سس پاپریکافلفل ها را شسته و در اندازه‌ی بزرگ برش بزنید.فلفل ها را به کمی روغن زیتون آغشته کنید و روی شعله کباب کنید.وقتی که پوست فلفل تیره و سیاه شد، فلفل‌ها را در یک ظرف پلاستیکی در بسته یا یک کیسه فریزری قرار دهید و تا بخار کند و پوست آن به راحتی جدا شود.فلفلی که پوست آن را گرفته‌اید، برش بزنید و گوشت قرمز را بکوبید و به‌صورت خمیر در بیاورید و یا با موادی مانند، پیاز، آبلیمو، روغن زیتون و سیر، داخل غذاساز بریزید و با هم ترکیب کنید، تا به یک حالت سس مانندی برسند.این سس را می‌توانید به غذاهایتان اضافه کنید. استفاده از سس پاپریکا در غذاهای‌تان، باعث خوش عطر شدن و خوشمزه شدن آن می‌شود، همچنین کیفیت و خاصیت غذای شما را هم افزایش می‌دهد.این سس طعمی نسبتا تند و شیرین دارد که می توانید از آن برای تهیه بسیاری از غذاها مثل مرغ، ماهی و اسپاگتی استفاده نمایید یا غذاهای خود را با آن سرو کنید.طرز تهیه پودر پاپریکاحالا که با تهیه سس پاپریکا آشنا شدید، بهتر است با این آموزش مختصر طرز تهیه پودر پاپریکا را هم بیاموزید. برای تهیه پودر پاپریکا خانگی، فلفل دلمه‌ای قرمز را بشویید و خشک کنید.فلفل ها را برش بزنید و سپس قسمت داخلی فلفل‌ها را خالی کنید.پوسته فلفل را خرد کنید و روی یک ظرف بچینید و در هوای آزاد یا زیر آفتاب قرار دهید تا خشک شود.فلفل‌های خشک و ترد را، به درون دستگاه آسیاب انتقال دهید و سپس آن‌ها را آسیاب و پودر کنید.فلفل خشک شده را آسیاب کنید یا بکوبید و بعد از الک کردن در ظرف دلخواهتان بریزید.پودر پاپریکایی که درست کردید را داخل یخچال بگذارید، اگر می‌خواهید مدت زمان زیادی، پودر پاپریکا را نگه دارید، بهتر است آن را داخل فریزر قرار دهید، تا ماندگاری آن افزایش یابد.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه مرغ لونگی اصل گیلانی بدون فر
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27630

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها