طرز خشک کردن گوجه سبز و تهیه آلوچه خانگیاین روزها که گوجه سبز به وفور موجود است، فرصت را غنیمت شمرده و از آن برای تهیه آلوچه و دیگر خوردنی های خوشمزه استفاده کنید. طرز تهیه لواشک گوجه سبز را در بخش قبلی آموزش آشپزی در نمناک گفتیم و حالا میخواهیم چند روش برای خشک کردن گوجه سبز و طرز تهیه آلوچه خانگی و طبیعی برایتان بگوییم.روش اول:خشک کردن گوجه سبز در آفتاببرای خشک کردن گوجه سبز، بهتر است از گوجههای تازه و سفت استفاده کنید، زیرا هرچه تازهتر و سفتتر باشد، طعم ترش و لذیذتری خواهد داشت.برای شروع، آلوچه ها را به خوبی بشویید و دم آنها را بگیرید تا حین استفاده، کارتان ساده تر باشید.سپس گوجه سبزها را کاملاً شستشو دهید و آنها را درون آبکش قرار دهید تا به طور کامل آب آنها خارج شود.در مرحله بعد، با استفاده از چاقو، چند سوراخ روی گوجهسبزها ایجاد کنید.حالا یک قابلمه را با آب پر کنید و صبر کنید تا به جوش برسد.وقتی آب به جوش آمد، نمک و کمی روغن (اضافه کردن روغن باعث میشود آلوچه ها بعد از خشک شدن براق باشند) را اضافه کنید و آلوچه ها را داخل قابلمه بریزید.به مدت ۱ دقیقه آلوچه ها را در قابلمه جوش دهید و سپس آنها را از آب بیرون آورده و در آبکش قرار دهید.حالا میتوانید آلوچه ها را روی یک پارچه قرار دهید تا خشک شوند.روش دوم:خشک کردن گوجه سبز در آفتاب بدون پخت گوجه سبزبرای خشک کردن گوجه سبز و آلوچهها در آفتاب، حتما از یک آبکش استفاده کنید تا هوا به آلوچهها بخورد.سپس گوجه سبز را در مکانی که مقابل آفتاب است قرار دهید و به مدت ۴ روز صبر کنید تا به طور کامل خشک شوند.در طول این مدت، حتماً هر چندگاهی آلوچهها را برگردانید تا به طور یکنواخت خشک شوند.توجه داشته باشید که آلوچهها نباید روی یکدیگر قرار بگیرند تا بهترین نتیجه خشک شدن را بگیرید.همچنین، بهتر است از سینی برای خشک کردن استفاده نکنید، زیرا در این صورت هوا به آلوچهها نمیرسد و ممکن است خراب شوند.روش سوم:خشک کردن گوجه سبز داخل فربرای خشک کردن گوجه سبز در فر، پس از شستن و خشک کردن وجه ها، آنها را روی سینی فر چیده و فر را در دمای بسیار پایین قرار دهید.سپس برای مدت ۱ ساعت صبر کنید و در طول این مدت آلوچهها را جابجا کرده و برگردانید.پس از مدت مشخص شده، گوجه سبز ها را از داخل فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شوند.روش چهارم:خشک کردن گوجه سبز داخل سولاردمبرای خشک کردن گوجه سبز در سولاردم کافیست گوجه سبز یا همان آلوچه های شسته و تمیز شده را روی حالت کانوکشن در دمای ۱۲۰ درجه قرار دهید.سپس برای ۴۰ دقیقه زمان بگذارید تا به طور کامل خشک شوند.نکات مهمحتما پس از خشک شدن، آلوچهها را در یخچال نگهداری کنید تا تازگی و کیفیت آنها حفظ شود.در صورت تمایل، میتوانید نمک را حذف کنید و گوجه سبزها را بدون نمک خشک کنید.خشک کردن گوجه سبزها در آفتاب بستگی به شدت نور آفتاب در حیاط شما دارد.برای جلوگیری از جذب حشرات به گوجه سبزها میتوانید با قرار دادن یک توری روی آلوچهها مانع آنها شوید.
خشک کردن گوجه سبز به ۴ روش بازاری
طرز خشک کردن گوجه سبز و تهیه آلوچه خانگیاین روزها که گوجه سبز به وفور موجود است، فرصت را غنیمت شمرده و از آن برای تهیه آلوچه و دیگر خوردنی های خوشمزه استفاده کنید. طرز تهیه لواشک گوجه سبز را در بخش قبلی آموزش آشپزی در نمناک گفتیم و حالا میخواهیم چند روش برای خشک […]
- 291 بازدید
- بدون دیدگاه