آموزش خورش اسپناساک مازندرانی خورش اسپناساک از خورش های اصیل سالم و خوشمزه مازندرانی می باشد که به دلیل وجود اسفناج در آن از ارزش غذایی بالایی برخوردار است . خورش اسپناساک را می توانید برای وعده شام و ناهار تهیه کنید و از طعم بی نظر آن لذت ببرید. طرز تهیه این خورش مقوی را در این بخش از آموزش آشپزی نمناک بخوانید. مواد لازم خورش اسپناساکمواد لازممقدارگوشت گوسفندی۴۰۰ گرماسفناج۱ کیلوگرمسبزی تازه(جعفری٬گشنیز٬تره٬نعناع)۳۰۰ گرمپیاز۲ عددهویج۱ عددسیر۳ حبهنمک و فلفلبه میزان لازمزردچوبهبه میزان لازمزردچوبه طرز تهیه خورش اسپناساک مازندرانیمرحله اول : ابتدا اسفناج ها را به همراه سبزی های دیگر پاک کرده و در آب بخیسانید تا گل و لای آن از بین برود. سپس آن ها را آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آن ها از بین برود. مرحله دوم: سبزی های که آب آن ها از بین رفته را خرد کنید. مرحله سوم: پوست پیاز و سیرها را گرفته سپس آن ها را بشورید و با کمک یک چاقو پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را نیز رنده کنید. مرحله چهارم: در یک قابلمه مناسب پیاز را با کمک روغن تفت دهید و سیر را نیز به آن اضافه کنید. مرحله پنجم:گوشت های خرد ده و تمیز را نیز به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید. مرحله ششم : ادویه ها را نیز که شامل فلفل سیاه و زردچوبه می شود را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. شما می توانید از دنبه نیز برای این غذا استفاده کنید. مرحله هفتم : اسفناج خرد شده را به گوشت اضافه کنید و روی آن نمک بریزید سپس حرارت گاز را بالا ببرید و اسفناج را با گوشت تفت دهید. مرحله هشتم : سبزی های معطر را که خرد کرده اید به گوشت اضافه کنید و تفت دهید سپس مقدار مناسبی آب روی مواد بریزید و بگذارید تا بجوشد و در ادامه گوشت بپزد. مرحله نهم : پس از گذشت دو ساعت از طبخ گوشت یک عدد هویج را شسته سپس پوست آن را بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و به خورش اضافه کنید . شما می توانید هویج را از خورش حذف کنید. صبر کنید تا خورش به طور کامل جا بی افتد و حاضر شود . می توانید این خورش را هم با نان و هم برنج سرو کنید.
رسپی خورش اسپناساک، خوشمزه ترین غذای شمالی
آموزش خورش اسپناساک مازندرانی خورش اسپناساک از خورش های اصیل سالم و خوشمزه مازندرانی می باشد که به دلیل وجود اسفناج در آن از ارزش غذایی بالایی برخوردار است . خورش اسپناساک را می توانید برای وعده شام و ناهار تهیه کنید و از طعم بی نظر آن لذت ببرید. طرز تهیه این خورش مقوی […]
- 183 بازدید
- بدون دیدگاه