راز خوشمزه شدن خورش قیمه نذری و رستورانیبعد از آموزش تصویری خورشت قیمه در آشپزخانه نمناک و استقبال بالای شما کاربران از این مطلب، نکات و ترفندهای خوشمزه شدن قیمه را هم در مطالب مختلف برایتان منتشر کردیم که حالا در ادامه همان مطالب، ترفند فوق العاده ای را برای خوش طعم و خوش عطر شدن خورش قیمه خواهیم گفت که مطمئنا بعد از یکبار امتحان، دیگر بدون رعایت این ترفند هرگز قیمه نخواهید پخت.مواد لازم عصاره خورشت قیمهمواد لازممیزان لازمچوب دارچین ۱ عددهل ۳ عددزنجبیل یک تکه کوچکزعفران به میزان لازم دستور تهیه عصاره خانگی خورشت قیمهبرای تهیه این عصاره خورشت خانگی و فوق العاده باید یک تکه زنجبیل را با چوب دارچین و هل با آب جوش دم کنید.بعد از دم شدن کامل این ترکیب، از صافی رد کرده و با زعفران دم شده مخلوط کنید.عصاره شما آماده است؛ داخل خورشت ریخته و عطر قیمه را درست مثل قیمه های نذری، مطبوع کنید.
عصاره ای که تو قیمه های نذری میریزن + طرز تهیه
راز خوشمزه شدن خورش قیمه نذری و رستورانیبعد از آموزش تصویری خورشت قیمه در آشپزخانه نمناک و استقبال بالای شما کاربران از این مطلب، نکات و ترفندهای خوشمزه شدن قیمه را هم در مطالب مختلف برایتان منتشر کردیم که حالا در ادامه همان مطالب، ترفند فوق العاده ای را برای خوش طعم و خوش عطر […]
- 84 بازدید
- بدون دیدگاه