0

طرز تهیه کتلت بادمجانی که مثلشو جایی نخوردی

  • کد خبر : 36150
  • 17 آبان 1403 - 3:28
طرز تهیه کتلت بادمجانی که مثلشو جایی نخوردی

طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی؛ ایده شام و ناهار سادهکتلت بادمجان و سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ای است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برخی از افراد در تهیه این غذا از گوشت چرخ کرده استفاده می کنند و کتلت بادمجان با گوشت می پزند اما برای تهیه کتلت […]


طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی؛ ایده شام و ناهار سادهکتلت بادمجان و سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ای است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برخی از افراد در تهیه این غذا از گوشت چرخ کرده استفاده می کنند و کتلت بادمجان با گوشت می پزند اما برای تهیه کتلت بادمجان رنده شده حتما نباید از گوشت استفاده کرد و بدون استفاده از گوشت چرخ کرده نیز می توان کتلت بادمجان کبابی تهیه کرد. در این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه کتلت بادمجان بدون گوشت را آموزش داده ایم.مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان و سیب زمینیمواد لازممقداربادمجان۲ عددسیب زمینی۳ عددتخم مرغ۱ عددپنیرپیتزا۳۰ گرمپیاز۱ عددجعفری خرد شده۱ قاشق غذاخورینمکبه مقدار لازمآرد سوخاری و روغنبه مقدار لازمطرز تهیه کتلت بادمجانبادمجان ها را ابتدا کبابی کنید.سیب زمینی ها را آبپز کنید.پوست بادمجان ها را بکنید و خرد کنید.سیب زمینی های آبپز را رنده نمایید.پیاز را رنده کنید و آب اضافی پیاز را به طور کامل با فشار دست بگیرید.تخم مرغ، سیب زمینی، پیاز، نمک، جعفری و پنیر پیتزا را با هم مخلوط کنید.کم‌کم به مواد مخلوط شده آرد سوخاری را اضافه کنید تا جایی که مایه کتلت به دست نچسبد.به اندازه یک نارنگی از مواد جدا کنید و در دست شکل دهید و در روغن داغ بیاندازید.دو طرف کتلت بادمجان را سرخ کنید.میتوانید کتلت ها را در سینی فر بچینید و با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید.کوکوی بادمجان و سیب زمینی را همراه با نان تازه، ترشی، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.نکات تکمیلی در مورد کتلت بادمجانبادمجان قلمی و شیرین را انتخاب کنید.می توانید بادمجان‌ها را روی منقل کباب کنید یا برای کباب کردن بادمجان‌ها می‌توانید آنها را داخل سینی فر قرار دهید و در فر بپزید یا در ظرف هواپز یا سرخ‌کن قرار دهید و بدون استفاده از روغن بادمجان‌ها را خوب کباب کنید تا همه قسمت‌های آنها مغز پخت شود.نکات تکمیلی در مورد کتلت بادمجانزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد . کتلت بادمجان را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
پیتزا چهار فصل با این رسپی، خیلی خوشمزه تر میشه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=36150

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها