3

درد قفسه سینه در بارداری از چیه؟

  • کد خبر : 20651
  • 08 تیر 1400 - 10:21
درد قفسه سینه در بارداری از چیه؟

علل درد قفسه سینه در بارداری و راه حل آن درد قفسه سینه می تواند نگران کننده باشد، به خصوص هنگامی که در دوران بارداری هستید. اگرچه این درد ممکن است طبیعی باشد زیرا ممکن است به دلیل تغییرات فیزیولوژیکی زیادی که در دوران بارداری اتفاق می افتد، رخ دهد. اگر این درد با علائم […]

علل درد قفسه سینه در بارداری و راه حل آن

درد قفسه سینه می تواند نگران کننده باشد، به خصوص هنگامی که در دوران بارداری هستید. اگرچه این درد ممکن است طبیعی باشد زیرا ممکن است به دلیل تغییرات فیزیولوژیکی زیادی که در دوران بارداری اتفاق می افتد، رخ دهد. اگر این درد با علائم ناراحت کننده و طولانی مدت همراه باشد می تواند باعث نگرانی شود.

اگر چنین دردی را تجربه کردید باید به پزشک مراجعه کرده و از مشاوره و توصیه های او پیروی کنید. به همین منظور در این قسمت از بارداری و نوزاد رویش علت آنکه چرا ممکن است در دوران بارداری درد قفسه سینه را تجربه کنید، و چه کارهایی را می توانید انجام دهید تا از شر آن خلاص شوید شرح داده شده است.

درد سینه در بارداری

آیا درد قفسه سینه در دوران بارداری طبیعی است؟

احساس ناراحتی و درد در قفسه سینه در دوران بارداری غیر طبیعی نیست، اما ممکن است در صورت وجود بی حسی در بازو، درد مداوم و تنگی نفس احساس نگرانی داشته و به پزشک مراجعه کنید.

علل درد قفسه سینه در دوران بارداری

درد قفسه سینه ممکن است ناشی از چند مشکل باشد که زنان باردار با آن روبرو هستند. همچنین می تواند به دلیل شدیدترشدن این مشکلات نیز باشد اما علل احتمالی درد قفسه سینه در دوران بارداری عبارتند از:

۱. سوء هاضمه و سوزش دل:

سوء هاضمه، ریفلاکس اسید یا خوردن غذای چرب می تواند باعث سوزش دل و در نتیجه باعث درد یا احساس سوزش در قفسه سینه شود. این عوامل ممکن است به دلیل افزایش تغییرات هورمونی، رشد جنین و فشار بر شکم باشد.

سوزش دل در بارداری

۲. عفونت:

عفونت قفسه سینه یکی از دلایل اصلی درد قفسه سینه است که در اصل منشا بیماری راه های تنفسی و هوایی می باشد.

بیشتر بخوانید
پیشنهاد روانشناسان برای تربیت فرزند دختر

۳. ترومبوز عمقی سیاهرگی:

ترومبوز عمقی سیاهرگی (DVT) یک وضعیت پزشکی است که به دلیل وجود یک لخته خون عمقی در رگ پا یا لگن اتفاق می افتد. لخته خون می تواند در پا تا بالاتنه حرکت کرده و به ریه ها برسد، بنابراین ممکن است باعث درد قفسه سینه، آمبولی ریوی و یا در بعضی موارد که تشخیص داده نشده و درمان نشده باشد سبب مرگ شود.

۴. بیماری عروق کرونر قلب (CHD):

در این شرایط پلاک در دیواره شریان ها تجمع یافته اند. این تجمع باعث می شود تا با گذشت زمان عروق باریک تر شوند و جریان خون را محدود کرده و منجر به درد قفسه سینه یا حمله قلبی خواهند شد.

بیماری قلبی

۵. آسم:

اگر مبتلا به آسم خفیف هستید یا در گذشته آن را تجربه کرده اید، ممکن است که در دوران بارداری عود کرده یا بدتر شود. در این صورت احساس سفتی در قفسه سینه داشته و در نتیجه درد قفسه سینه ایجاد خواهد شد.

۶. کاردیومیوپاتی محیطی:

این یک نوع وضعیت قلبی است که در آن عضله قلب ضعیف و بیمار می شود. اگر چه مشکلی نادر است اما این بیماری ممکن است در طی پنج ماه پس از زایمان یا یک ماه قبل از زایمان ایجاد شود و علائمی چون ناراحتی در قفسه سینه، تپش قلب، ضعف و خستگی را به وجود خواهد آورد.

۷. پارگی آئورت:

این پارگی در دیواره آئورت (بزرگترین شریان) سبب تجمع خون بین لایه های آئورت شده و درنهایت منجر به پارگی آن می شود که با درد شدید قفسه سینه همراه است.

درد قلب در بارداری

چگونه می توان از درد قفسه سینه در دوران بارداری خلاص شد؟

چنانچه در رویش گفته ایم در صورتی که درد قفسه سینه با تنگی نفس، سرگیجه و ضعف همراه باشد، باید هر چه سریع تر به پزشک مراجعه کرد اما اگر درد قابل تحمل است می توانید اقدامات زیر را امتحان کنید.

بیشتر بخوانید
مشخصات نوزاد نارس و مراقبت درست از آن

توجه داشته باشید که این اقدامات در درمان علت اصلی کمکی نمی کنند و فقط ناراحتی قفسه سینه را به طور موقت کاهش خواهند داد.

  1. به وضعیت بدن خود دقت کنید و سعی کنید فضای کافی را به ریه ها بدهید بدان صورت که نخوابید، مستقیم بنشینید و ایستاده باشید تا اکسیژن کافی وارد ریه هایتان شود.
  2. سخت نگیرید و تا جایی که ممکن است استراحت کنید.
  3. از کوسن استفاده کنید:در حالی که روی تخت دراز کشیده اید به کمک بالشت یا کوسن بلند شوید که این امر می تواند به شما کمک کند تا به راحتی نفس بکشید.
  4. بلافاصله پس از غذا نخوابید:مهم نیست که چقدر خسته هستید باید سعی کنید بلافاصله بعد از غذا دراز نکشید و نخوابید.
  5. در طول بارداری وعده های غذایی کوچکی بخورید:معقولانه است که وعده های غذایی کمتری را در فواصل منظم میل کنید تا از اسیدیته، سوزش سر دل و ریفلاکس جلوگیری کنید.
  6. مکمل های قبل از تولد را مصرف کنید:مصرف ویتامین های دوران بارداری خود را به طور مرتب مصرف کنید.
  7. استرس را مدیریت کنید:در دوران بارداری سطح استرس می تواند به سرعت افزایش یابد. بنابراین، استرس را از طریق مدیتیشن و یوگا یا روش های دیگری که به شما کمک می کند، از بین ببرید.
  8. از مصرف مواد غذایی که نفاخ هستند خودداری کنید:از خوردن الکل، کافئین، غذاهای سرخ کردنی و تند که ممکن است باعث گاز و سوء هاضمه شود خودداری کنید.
  9. وعده های غذایی سالم و متعادل بخورید:ویتامین ها و مواد معدنی انرژی کافی را فراهم می کنند.
  10. ورزش:ورزش منظم بدن شما را سالم نگه داشته و از حملات عفونی محافظت می کند.
درمان درد قفسه سینه در بارداری

آیا دارو های خانگی در کاهش درد قفسه سینه موثر است؟

افرادی هستند که برخی از داروهای قدیمی را برای رفع سوء هاضمه یا سوزش قلب و سایر شرایطی که می تواند باعث درد قفسه سینه شود، امتحان می کنند، اما شواهد علمی کمی برای اثبات اثربخشی آن ها وجود دارد. اکثر آن ها بی ضرر هستند، بنابراین بهتر است پس از مشورت با پزشک تان آن ها را امتحان کنید.

  • یک لیوان شیر گرم به همراه عسل
  • یک مشت بادام که به هضم غذا کمک می کند
  • یک فنجان آب نارگیل که خنثی کننده اسید معده است.
  • دو قاشق چای خوری زیره سیاه را در مقداری آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه دم بکشد و سپس از صافی رد کنید و بنوشید.
شیر و عسل

نکته: توجه داشته باشید که هیچ مطالعه ای برای حمایت از این ادعاها صورت نگرفته است و بیشتر آن ها براساس باورهای مردمی توسط زنان جمع آوری شده است.

بیشتر بخوانید
چگونه از غیبت کردن فرزندانمان جلوگیری کنیم؟

درد خفیف قفسه سینه دلیلی برای وحشت و نگرانی ندارد. اما هنگامی که درد غیرقابل تحمل و طولانی شود، ممکن است جدی باشد و نیاز به توجه پزشک دارد. به همین منظور در انتخاب اقدامات درمانی در خانه مراقب باشید و آن ها را بعد از نظر و مشورت با پزشک امتحان کنید.

رویش مدیا

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=20651

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها