3

رسپی مینی کرپ؛ فینگرفودی با میگو

  • کد خبر : 21756
  • 16 تیر 1400 - 14:40
رسپی مینی کرپ؛ فینگرفودی با میگو

طرز تهیه مینی کرپ ویتنامی یکی از فینگرفودهای محبوب در میان طرفداران غذاهای دریایی، مینی کرپ ویتنامی است که به دلیل داشتن مواداولیه غنی از ویتامین و مواد معدنی به آن توجه خاصی می شود. این بخش از آشپزخانه ی رویش و بخش غذاهای خارجی را با دقت دنبال کنید تا یک رسپی خوشمزه ویتنامی […]

طرز تهیه مینی کرپ ویتنامی

یکی از فینگرفودهای محبوب در میان طرفداران غذاهای دریایی، مینی کرپ ویتنامی است که به دلیل داشتن مواداولیه غنی از ویتامین و مواد معدنی به آن توجه خاصی می شود. این بخش از آشپزخانه ی رویش و بخش غذاهای خارجی را با دقت دنبال کنید تا یک رسپی خوشمزه ویتنامی را به دانسته های آشپزی تان بیافزایید.

مواد لازم

  • ۳۰ عدد میگو پوست کنده و پخته شده
  • ۵۰ گرم (۱/۲ فنجان) جوانه لوبیا
  • ۱ عدد فلفل قرمز خرد شده
  • ۱/۳ فنجان برگ تازه گشنیز
  • سس چیلی شیرین یا سس ویتنامی برای سرو
طرز تهیه مینی کرپ

مواد لازم برای تهیه کرپ

  • ۱۷۵ گرم (۱ فنجان) آرد برنج
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • ۲ قاشق چایخوری شکر
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۲۷۰ میلی لیتر شیر نارگیل

مواد لازم برای تهیه ترشی هویج

  • ۸۰ میلی لیتر (۱/۳ فنجان) سرکه
  • ۵۵ گرم (۱/۴ فنجان) شکر
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ عدد (حدود ۱۵۰ گرم) هویج خرده شده
ترشی هویج

طرز تهیه

برای پخت کرپ ها آرد برنج، آرد ذرت، شکر، نمک و زردچوبه را داخل کاسه ای ترکیب کنید.

شیر نارگیل و ۲۵۰ میلی لیتر (۱ فنجان) آب را به آرامی مخلوط کنید. روی آن را با سلفون پلاستیکی بپوشانید و به مدت چند ساعت یا یک شب داخل یخچال استراحت دهید.

در همین حال برای تهیه ترشی هویج، سرکه، شکر، نمک و ۸۰ میلی لیتر (۱/۳ فنجان) آب را داخل یک قابلمه کوچک با حرارت متوسط ترکیب کنید و به مدت ۱-۲ دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود، آن را بپزید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه پفک هندی سالم خونگی به 4 روش

هویج را روی مخلوط سرکه بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود سپس به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که لازم باشد در یخچال قرار دهید.

آب ترشی هویج را کامل بگیرید و به آن میگو، جوانه، چیلی و گشنیز را اضافه کنید.

حالا روی آن را با سلفون پلاستیکی بپوشانید و تا زمانی که لازم باشد در یخچال نگهداری کنید.

فینگر فود با میگو

تابه ای بزرگ و نچسب را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید تا داغ شود. روغن را داخل آن اسپری کنید و مخلوط کرپ را خوب هم بزنید.

سپس با دقت ۱ قاشق غذاخوری از خمیر را درون تابه بریزید، به مدت ۱-۲ دقیقه یا تا زمانی که حباب روی سطح آن ظاهر شود بپزید. پس از یک دقیقه یا کمی بیشتر آن را برگردانید و بپزید.

در انتها مقداری مخلوط میگو را با قاشق وسط هر کرپ بریزید و با سس سرو کنید.

این غذا برای ذائقه های خاص مناسب است و طرفداران خاص خود را دارد. پس طبیعی است که تعداد خاصی از افراد نظرشان به این غذا جلب شود. اما با توجه به ارزش غذایی بالایی که در این رسپی نهفته است، به سادگی نمیتوان از آن عبور کرد.

رویش مدیا

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=21756

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها