6

پوست کندن بادمجون کبابی، به همین راحتی

  • کد خبر : 23340
  • 27 تیر 1400 - 22:00
پوست کندن بادمجون کبابی، به همین راحتی

آموزش بهترین روشهای پوست کندن بادمجون کبابی و دودی از بادمجان کبابی در طبخ برخی غذاها مانند کشک بادمجان، میرزا قاسمی و بورانی بادمجان یا حتی انواع ترشی های بادمجان استفاده می شود. کبابی کردن بادمجان زیاد سخت نیست اما جدا کردن پوست بادمجان کبابی مقداری مشکل است. در این بخش از رویش ترفندهایی را ارائه می کنیم که می توانید […]

آموزش بهترین روشهای پوست کندن بادمجون کبابی و دودی

از بادمجان کبابی در طبخ برخی غذاها مانند کشک بادمجان، میرزا قاسمی و بورانی بادمجان یا حتی انواع ترشی های بادمجان استفاده می شود. کبابی کردن بادمجان زیاد سخت نیست اما جدا کردن پوست بادمجان کبابی مقداری مشکل است. در این بخش از رویش ترفندهایی را ارائه می کنیم که می توانید با استفاده از آنها خیلی راحت و آسان بادمجان کبابی را پوست بکنید.

طریقه کباب کردن بادمجان

همانطور که گفتیم کبابی کردن بادمجان زیاد سخت نیست و شما با روش های متعددی می توانید بادمجان را کبابی کنید. برای کباب کردن بادمجان :

۱. بادمجان ها را شسته و خشک کنید. سپس با نوک چاقو، چند سوراخ یا چند برش طولی روی بادمجان ها بزنید و آن ها را روی شعله پخش کن روی شعله گاز قرار دهید. وقتی پوست بادمجان ها سوخت، آن ها را برگردانید تا همه طرف خوب کبابی شوند.

۲. برای کبابی کردن کم درد سرتر بادمجان، بادمجان ها را شسته و خشک کنید و با چاقو چند سوراخ یا برش روی سطح بادمجان ایجاد کنید. سپس درون سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کرده و بادمجان ها را داخل آن بچینید. دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و هراز گاهی بادمجان ها را برگردانید تا خوب کبابی شوند.

با استفاده از باربیکیو، کباب پز، مایکروفر یا منقل هم می توانید به راحتی بادمجان ها را کباب کنید. اگر می خواهید طعم بادمجان کبابی بی نظیر باشد، بادمجان را بر روی منقل با زغال کبابی کنید تا عطر و طعم خاصی به غذای شما بدهد.

بادمجان کبابی

ترفندهای جدا کردن پوست بادمجان کبابی

پوست کندن بادمجان کبابی برای خیلی از افراد سخت است. زیرا با کندن پوست بادمجان برخی مواقع کلی از گوشت آن را نیز جدا شده و دور ریخته می شود. برای کندن راحت تر پوست بادمجان کبابی از ترفندهای این بخش از رازهای خانه داری رویش استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
هر روز سه نکات خانه داری ! سری 3

روش اول :

بادمجان ها را کبابی کنید و کنار بگذارید تا خنک شده و بتوانید پوست آنها را راحت جدا کنید. پس از خنک شدن بادمجان های کبابی پوست آنها را با کمک چاقو و یا دست جدا کنید.

پوست کندن بادمجان کبابی

روش دوم :

بعد از کبابی کردن بادمجان ها، آنها را زیر آب سرد بگیرید. پس از گرفتن بادمجان ها زیر آب سرد خواهید دید که پوست بادمجان ها خیلی راحت تر جدا می شوند. در این روش ممکن است کمی از گوشت بادمجان کنده شود.

روش سوم:

در این روش پس از کبابی کردن بادمجان، آن ها را درون یک کیسه ی نایلون بگذارید و در آن را ببندید تا در کیسه نایلونی سرد شود. سپس بادمجان ها را از کیسه ی نایلونی خارج کرده و پوست آنها را بدون جدا شدن گوشتشان بکنید.

جدا کردن پوست بادمجان

روش چهارم :

ابتدا درون کاسه ای آب یخ بریزید و سپس بعد از کبابی کردن بادمجان ها، آن ها را درون ظرف آب سرد گذاشته تا با این کار به پوست بادمجان شوک وارد بشود و به راحتی پوست ها جدا شوند.


رویش مدیا

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=23340

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها