5

علت وا رفتن کوکو سیب زمینی هام چیه؟

  • کد خبر : 25022
  • 20 آبان 1400 - 16:51
علت وا رفتن کوکو سیب زمینی هام چیه؟

دلیل و راه حل مشکلات رایج کوکو سیب زمینیکوکو سیب زمینی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که خیلی سریع آماده شده و نیازی به مواد غذایی خاصی ندارد. کوکو سیب زمینی یک غذای کامل به ویژه برای کودکان محسوب می شود که می توان آن را به عنوان غذایی اصلی و یا پیش […]


دلیل و راه حل مشکلات رایج کوکو سیب زمینیکوکو سیب زمینی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که خیلی سریع آماده شده و نیازی به مواد غذایی خاصی ندارد. کوکو سیب زمینی یک غذای کامل به ویژه برای کودکان محسوب می شود که می توان آن را به عنوان غذایی اصلی و یا پیش غذا میل نمود. این غذا را حتی می توان در مسافرت و پیک نیک نیز به راحتی تهیه نمود. عدم رعایت برخی نکات سبب می شود که این غذای ساده و راحت، بی کیفیت شده و وا برود.اگر می خواهید با علت های وا رفتن کوکو سیب زمینی آشنا شوید، این بخش از رویش را مطالعه کنید.چرا کوکو سیب زمینی باز میشهدلایل وا رفتن کوکو سیب زمینی عبارتند از:تخم مرغ زیاداگر به کوکو سیب زمینی تخم مرغ زیادی بزنید، هنگام سرخ کردن ممکن است که کوکو از هم باز شده و وا برود و روغن زیادی به خود جذب کند.استراحت ندادن موادیکی از علت های دیگر وا رفتن کوکو سیب زمینی در زمان سرخ شدن این است که شما مواد کوکو را تهیه کرده و سریع سرخ می کنید، بهتر است قبل از سرخ کردن مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید.مواد غذایی فاقد گلوتنوجود مواد غذایی فاقد گلوتن در کوکو سیب زمینی باعث عدم چسبندگی و وا رفتن کوکو می گردد.نگرفتن آب پیازآب پیاز خود را بعد از رنده کردن بگیرید، سپس به مواد اضافه نمایید زیرا وجود آب پیاز در کوکو می تواند در زمان سرخ کردن باعث وا رفتن کوکو شود.برای پخت یک کوکو سیب زمینی خوشمزه و بی نقص، میتوانید آموزش تصویری پخت این کوکو را در مطلب " طرز تهیه “کوکو سیب زمینی” سریع و ساده " به طور کامل ببینید.چرا کوکو سیب زمینی پخته وا میرهکوکوی سیب زمینی به دو روش یکی با سیب زمینی پخته و دیگری با سیب زمینی خام تهیه می شود. برخی اوقات کوکو سیب زمینی پخته وا می رود که دلایل وا رفتن کوکو سیب زمینی پخته عبارتند از:رنده کردن سیب زمینیبرای حفظ انسجام مواد کوکو از رنده کردن بپرهیزید و سیب زمینی ها را با استفاده از گوشت کوب یا هر وسیله ای له نمایید زیرا اینگونه کوکو ها در روغن وا می روند.اضافه کردن برخی مواداضافه کردن برخی مواد مانند مرغ پخته ریش ریش شده یا سبزی های معطر به مایه کوکو تهیه شده با سیب زمینی پخته توصیه نمی شود زیرا باعث وا رفتن کوکو می شود.تخم مرغ کم و زیادتخم مرغ کوکو سیب زمینی باید اندازه باشد زیرا اگر کم باشد کوکو پس از پخت ترک برمی دارد و هنگام جابجا کردن می شکند. اگر بیش از اندازه هم تخم مرغ استفاده کنید، بافت کوکو از میان می رود و شکل اسفنجی و کف آلود پیدا می کند.بزرگ بودن اندازه کوکوضخامت زیاد، باعث نپختن کوکو و وا رفتن آن و نازک بودن بیش از حد، باعث خشکی و حتی سوختن آن می شود. ضخامت مناسبی که برای این کوکو توصیه می شود، بین ۵/۰ تا ۲ سانتیمتر است.چرا کوکو سیب زمینی شل میشهنگرفتن آب پیاز و افزودن تخم مرغ فراوان به کوکو موجب شل شدن مایه کوکو سیب زمینی می شود، زمانی که کوکو سیب زمینی شل شد، به آن کمی آرد سیب زمینی اضافه کنید تا قوام لازم را پیدا کند.

بیشتر بخوانید
اسنک گوشت و قارچ مخصوص؛ غذای جدید و فوری
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25022

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها