5

رسپی جو دوسر با شیر؛ صبحانه ای خوشمزه و مقوی

  • کد خبر : 25742
  • 26 آذر 1400 - 20:09
رسپی جو دوسر با شیر؛ صبحانه ای خوشمزه و مقوی

طرز تهیه جو دوسر با شیر برای صبحانهصبحانه مهمترین وعده‌ی غذایی در روز است که باید مواد خوراکی با ارزش غذایی بالا را در آن بگنجانید. جو دوسر یکی از بهترین مواد غذایی برای صبحانه است که به شما تامین انرژی لازم برای طول روز را می‌دهد. بلغور جو دوسر، سالم‌ترین و کامل‌ترین شکل جو […]


طرز تهیه جو دوسر با شیر برای صبحانهصبحانه مهمترین وعده‌ی غذایی در روز است که باید مواد خوراکی با ارزش غذایی بالا را در آن بگنجانید. جو دوسر یکی از بهترین مواد غذایی برای صبحانه است که به شما تامین انرژی لازم برای طول روز را می‌دهد. بلغور جو دوسر، سالم‌ترین و کامل‌ترین شکل جو دوسر است که مدت زمان زیادی برای پختن لازم دارد، به همین خاطر از جوی دو سر پرک برای تهیه صبحانه استفاده می شود.آموزش صبحانه گرم با جو دو سر پرک و شیربرای تهیه این صبحانه گرم با جو پرک به مواد اولیه و دستورالعمل آموزش داده شده توجه کنید.مواد لازممواد لازممقدارجو دوسر پرک۶ تا ۸ قاشق غذاخوریشیر۲ پیمانهشکر یا عسل۳ یا ۴ قاشق غذاخوریموز۱ عددپودر نارگیل۳ قاشق غذاخوریپودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوریدستور و مراحل طرز تهیهابتدا در قابلمه‌ای مناسب جو دوسر پرک را بریزید.سپس شیر را به جوی دوسر پرک اضافه کنید.ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید.مخلوط شیر و جو دوسر پرک را هم بزنید تا جوپرک کمی نرم شود.به شیر و جو دوسر، عسل یا در صورت تمایل شکر را اضافه کنید.سپس پودر نارگیل را افزوده و هم بزنید تا مواد مخلوط شود.یک عدد موز را به وسیله چنگال نرم و پوره کنید.موز نرم و پوره شده را به جو دوسر پرک و سایر مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود.نصف قاشق چایخوری پودر دارچین را هم اضافه کنید.زمانی که جودوسر کمی نرم و لعاب دار شد، شعله را خاموش و از روی حرارت بردارید.نرم و لعاب دار شدن جو دو سر ۵ دقیقه به طول می انجامد اما اگر میخواهید جو دوسرپرک نرم تر و غلیظ تر شود میتوانید بیشتر زمان دهید.مواد را در ظرف سرو ریخته و با میوه‌های متنوع تزیین کنید.می توانید این صبحانه عالی را گرم میل کنید و یا در یخچال نگهداری کنید تا کاملا سرد شود و سپس میل کنید.طرز تهیه صبحانه سرد با جو دو سر پرک و شیربرای تهیه این صبحانه به صورت سرد به مواد اولیه و دستورالعمل آموزش داده شده توجه کنید.مواد اولیهمواد لازممقدارجو دوسرصبحانه یک فنجانشیریک فنجانتمشک تازهیک فنجانبادام خرد شده۶ عددطرز تهیه و آموزش مرحله به مرحلهجو دوسر پرک و شیر را از شب قبل با هم مخلوط کنید و بدون اینکه بپزید شب تا صبح در یخچال نگهداری کنید.سپس به این مخلوط تمشک و بادام‌ها را به آن اضافه کنید و حسابی آن را هم بزنید.می توانید به جای تمشک و بادام به مخلوط شیر و جو دوسر، آناناس خرد شده، نعنا ریز شده، دارچین اضافه کنید و اجازه دهید که تمام این موارد باهم خوب مخلوط شوند.نکات مهمجو دوسر برای صبحانه به صورت نیمه آماده و فوری در فروشگاه‌های مواد غذایی وجود دارد که می‌توانید آن را بدون جوشاندن و طی شدن زمان پخت، با شیر گرم و ترکیبات دیگر میل کنید.برای تهیه صبحانه با جو دو سر پرک کافی است جو را با آب یا شیر به مدت ۵ دقیقه بپزید و هر ماده غذایی‌ای که دوست دارید مانند عسل، دارچین، دانه‌های گیاهی و میوه‌های مختلف را با آن ترکیب کنید.میزان شیرینی این صبحانه کاملا سلیقه ای است و خودتان میتوانید شیرینی آن را با افزودن عسل زیاد کنید.از شیر های گیاهی مانند شیربادام و نارگیل نیز میتوان در تهیه این صبحانه استفاده کرد. میتوانید حتی شیر را حذف و با همان میزان از آب استفاده کنید البته اگر کالری کمتری میخواهید.

بیشتر بخوانید
غذاهای محلی البرز؛ منوی مخصوص کرجی ها
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25742

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها