6

چجوری ته دیگ کلفت زعفرانی درست کنیم؟

  • کد خبر : 26026
  • 12 دی 1400 - 21:50
چجوری ته دیگ کلفت زعفرانی درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه ته دیگ کلفت زعفرانیته دیگ یکی از بهترین و خوشمزه ترین قسمت های غذاست که بسیاری از افراد به خوردن آن علاقه دارند. ته دیگ ها انواع مختلفی دارند که با مواد غذایی بسیار متنوعی تهیه می شوند. ته دیگ زعفرانی یکی از ته دیگ های مناسب مجالس و مهمانی ها است […]


آموزش طرز تهیه ته دیگ کلفت زعفرانیته دیگ یکی از بهترین و خوشمزه ترین قسمت های غذاست که بسیاری از افراد به خوردن آن علاقه دارند. ته دیگ ها انواع مختلفی دارند که با مواد غذایی بسیار متنوعی تهیه می شوند. ته دیگ زعفرانی یکی از ته دیگ های مناسب مجالس و مهمانی ها است که به زیبا و رنگین شدن سفره کمک می کند. در این بخش از آشپزخانه رویش طرز تهیه ته دیگ کلفت و برشته زعفرانی را آموزش خواهیم داد.علاوه بر این رسپی، شما میتوانید برای آشنایی با طرز تهیه ته دیگ زعفرانی مجلسی به مطلب " طرز تهیه ته دیگ ماست و تخم مرغی " نیز سری بزنید.مواد لازم برای تهیه ته دیگ زعفرانی با تخم مرغمواد لازممقداربرنج۳ پیمانهزرده تخم مرغ۱ عددماست ۱ پیمانهزعفران دم کردهبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازممراحل و طرز تهیه ته دیگ زعفرانیبرنج را پاک کرده و بشویید و خیس کنید.درون قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.برنج خیس کرده را همراه مقداری نمک داخل آن بریزید و اجازه دهید کمی بجوشد.برای آبکش کردن برنج، یک برنج بردارید و آن را فشار بدهید، برنج باید نرم شده باشد و مقدار خیلی کم وسط آن سفید و سفت تر باشد.برنج را آبکش کنید.درون ظرفی تخم مرغ و ماست و زعفران دمکرده را بریزید و هم بزنید.مقداری از برنج را با ترکیب ماست و تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید.قابلمه ای را روی شعله قرار دهید و درون آن روغن بریزید تا داغ شود.سپس برنج مخلوط با ماست و زعفران را درون قابلمه بریزید و آن را کف قابلمه صاف کنید و کمی فشار دهید.برنج ساده را روی آن بریزید و فشار بدهید.در قابلمه دم کن قرار بدهید و زیر آن را ابتدا زیاد و بعد از بخار کردن کم کنید.دقت کنید تا لحظه ی آخر باید زیر قابلمه روشن باشد وگرنه ته دیگ شما نرم می شود.اگر بخواهید برنج های ته دیگ به هم چسبیده باشند از زرده تخم مرغ کامل استفاده کنید اگر تمایل نداشتید چسبناک شوند فقط از زرده استفاده کنید.بعد از دم کشیدن کامل برنج آن را از روی حرارت برمی داریم.بعد از اینکه برنج از حرارت افتاد، یک دیس روی قابلمه گذاشته برنج را داخل دیس بر می گردانیم.برنج خوشمزه شما با یک ته دیگ زعفرانی بی نظیر آماده است؛ این برنج را در کنار همه خورشت ها می توانید سرو کنید.نکات مهمبرای اینکه برنج های ته دیگ به هم چسبیده باشند، از زرده تخم مرغ کامل استفاده کنید اما اگر تمایل نداشتید چسبناک شوند فقط از زرده استفاده کنید.برای تهیه ته دیگ زعفرانی می توانید از تخم مرغ استفاده نکنید اما ته دیگ به صورت قالب خارج نمی شود.برای داشتن برنج لذیذ از روغن جامد و یا کره استفاده کنید.برای تهیه بهترین و لذیذ ترین ته دیگ زعفرانی از برنج ایرانی استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید
1 کیلو سبزی برای چند نفره؟ (اندازه همه نوع سبزی)
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26026

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها