3

چیکار کنم، موقع آشپزی روغن سرخ کردنی کف نکنه؟

  • کد خبر : 27818
  • 20 مرداد 1401 - 8:03
چیکار کنم، موقع آشپزی روغن سرخ کردنی کف نکنه؟

علت کف کردن روغن هنگام سرخ کردن و راه حل آناحتمالا برایتان پیش آمده است که در هنگام آشپزی و سرخ کردن مواد غذایی مانند کوکو و… روغنتان کف کند. علت بروز این مشکل در هنگام آشپزی چیست و چرا روغن مواد غذایی در هنگام سرخ کردن کف می کند؟ با این بخش از نمناک […]


علت کف کردن روغن هنگام سرخ کردن و راه حل آناحتمالا برایتان پیش آمده است که در هنگام آشپزی و سرخ کردن مواد غذایی مانند کوکو و… روغنتان کف کند. علت بروز این مشکل در هنگام آشپزی چیست و چرا روغن مواد غذایی در هنگام سرخ کردن کف می کند؟ با این بخش از نمناک همراه شوید تا با علت کف کردن مواد غذایی در روغن آشنا شوید.چرا روغن مواد غذایی در هنگام سرخ کردن کف می کند؟در سطح ماده غذایی مقداری رطوبت وجود دارد یا مواد شما آب انداخته است، به همین دلیل در تماس با روغن داغ کف کرده و می جوشد.علت کف کردن روغن زرده تخم مرغ موجود در مواد کوکو، کتلت و… است.مواد غذایی یکپارچه نبوده و در حین سرخ شدن جدا می شوند.نقطه دود روغن پایین است.بعضی عوامل که نقطه دود روغن را پایین می آورند، عبارتند از:مخلوط کردن روغنهای گیاهی باهمورود ذرات خارجی در روغنوجود نمک در روغنحرارتی که روغن می بیندتعداد دفعاتی که روغن حرارت داده شده استمدت زمان حرارتشرایط نگهداری روغن (بودن در معرض اکسیژن، نور و دما)شیوه جلوگیری از کف کردن روغنبرای اینکه روغن موقع سرخ کردن مواد غذایی کف نکند و یا کمتر کف کند، نکات زیر را رعایت کنید:آب اولیه موادتان مانند کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را گرفته و بعد با تخم مرغ و دیگر موارد مخلوط کنید.زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و فقط سفیده تخم مرغ را بریزید.حتی الامکان در تهیه غذاهایی چون غذاهایی مثل کتلت و فلافل از تخم مرغ استفاده نکنید.آب ماهی، سیب زمینی، مرغ و… به وسیله دستمال خشک کنید و مطمئن شوید که ماده غذایی پیش از اضافه شدن به روغن داغ تا حد امکان خشک شده باشند.هنگام سرخ کردن مواد غذیی یک قاشق چوبی داخل روغن قرار دهید.زمان سرخ کردن باید از بستن در ظرف دوری کنید زیرا موجب می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.برای محو شدن کف حین سرخ کردن و هنگام کف کردن کمی ادویه مثل زردچوبه و یا پودر سیر داخل روغن بریزید.شعله را کم کنید.می توانید سطح ماده غذایی را با آرد بپوشانید.برای اضافه کردن ماده غذایی به روغن از یک انبر یا سبد مربوط به سرخ کن استفاده کنید و با دست خیس مواد غذایی را داخل روغن نریزید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه آش انار تهرانی، شیرازی و بختیاری
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27818

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها