داغ‌ترین‌ها

4

طرز تهیه پای گوشت تابه ای؛ یه غذای متنوع و جدید

  • کد خبر : 28558
  • 01 آبان 1401 - 16:23
طرز تهیه پای گوشت تابه ای؛ یه غذای متنوع و جدید

طرز تهیه پای گوشت تابه ای مخصوص لبنانیپای گوشت لبنانی غذای خوشمزه با طرز تهیه آسان است که اصالت آن مربوط به کشور لبنان می شود. پای گوشت لبنانی شبیه یک پیتزای ساده بدون پنیر است که از تفت دادن پیاز، گوشت، گوجه، فلفل دلمه ای، ادویه‌جات مختلف و… تهیه می‌شود. در این بخش از […]


طرز تهیه پای گوشت تابه ای مخصوص لبنانیپای گوشت لبنانی غذای خوشمزه با طرز تهیه آسان است که اصالت آن مربوط به کشور لبنان می شود. پای گوشت لبنانی شبیه یک پیتزای ساده بدون پنیر است که از تفت دادن پیاز، گوشت، گوجه، فلفل دلمه ای، ادویه‌جات مختلف و… تهیه می‌شود. در این بخش از آشپزخانه نمناک ساده ترین روش تهیه پای گوشت لبنانی را آموزش خواهیم داد.مواد لازم برای تهیه مواد خمیر پای گوشتمواد لازممیزان لازمآب۲ فنجاننمک۱ قاشق چایخوریآرد۵ و نیم فنجانبکینگ پودر۱ قاشق چایخوریطرز تهیه خمیر پای گوشت تابه ای۲ فنجان آب دمای اتاق را با یک قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید تا نمک در آب حل شود.۵ و نیم فنجان آرد اضافه کنید.آرد و آب را هم بزنید تا خمیر شود.در این مرحله ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر را به آن بیافزایید و با دست ورز دهید تا به دست نچسبد.سطح کار را آردپاشی نمایید.خمیر را روی سطح ۵ دقیقه دیگر ورز دهید.خمیر را به ۱۶ قسمت تقسیم کنید.سینی را آرد بپاشید.توپ های گرد درست نمایید.گلوله ها را بپوشانید و بگذارید استراحت کند.مواد لازم برای تهیه مواد میانی پای گوشت لبنانیمواد لازم میزان لازمپیاز۲ عددفلفل دلمه ای سبز۴ عددگوجه فرنگی پوست کنده۵ عددجعفرینصف دستهگوشت چرخ کرده۱ کیلونمک۱ ونیم قاشق چایخوریفلفل سیاه نصف قاشق چایخوریپاپریکا۲ قاشق غذاخوریزیره۱ قاشق چایخوریرب گوجه فرنگی۴ قاشق غذاخوریروغن مایع۵ قاشق غذاخوریطرز تهیه پای گوشت لبنانی۴ عدد فلفل دلمه ای را بسیار ریز خرد کنید، می توانید از غذاساز نیز استفاده کنید.۲ عدد پیاز متوسط را خیلی ریز یا با غذا ساز برش دهید.۵ عدد گوجه فرنگی پوست کنده را خیلی ریز خرد و یا پوره کنید.نصف دسته جعفری را خیلی خرد کنید.۱ کیلو گوشت چرخ کرده را به مواد بیافزایید.۱ و نیم قاشق چایخوری نمک بیافزایید.نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه را با مواد ترکیب کنید.۲ قاشق پاپریکا بیافزایید.۱ قاشق چایخوری زیره اضافه نمایید.۴ قاشق غذاخوری رب به مواد بیافزایید.به ترکیبتان ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع افزوده و حالا مواد را با هم خوب مخلوط کنید.چند دقیقه گوشت را ورز دهید تا تمامی مواد به خورد گوشت برود.مرحله پایانی تهیه پای گوشت لبنانیمحل کار را آردپاشی کنید.خمیر را با وردنه باز کنید.خمیر باز شده شما باید نازک باشد.درون یک بشقاب تخت کمی آرد بپاشید.خمیر را درون بشقاب بگذارید.روی خمیر دو قاشق غذاخوری پر از مواد آماده گوشتی خود بریزید.مواد گوشتی را روی خمیر پخش کنید.تابه را روی حرارت گاز گرم کنید.خمیر را درون تابه قرار دهید، از طریق بشقاب راحت تر می توانید خمیر را درون تابه بیاندازید.درب تابه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید.بعد از ۵ دقیقه درب تابه را بردارید.۲ یا سه دقیقه اجازه دهید خمیر با درب باز بپزد.به همین ترتیب پخت را ادامه دهید و خمیرها را بر روی یکدیگر قرار دهید.برای لقمه کردن خمیرها روی خمیر را چند دقیقه بپوشانید.درون خمیر کاهو، گوجه و… قرار داده و با فشردن یک لیمو بر روی مواد لقمه کنید.پای گوشت لبنانی شما آماده است، نوش جان نمایید.

بیشتر بخوانید
نکات عدس پلویی واسه خوشمزه تر شدن غذاتون
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28558

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها