5

دلیل نپختن و خام موندن خمیر پیتزا+ راه حل

  • کد خبر : 29042
  • 16 آذر 1401 - 23:32
دلیل نپختن و خام موندن خمیر پیتزا+ راه حل

چرا خمیر پیتزا خوب نمیپزه و خام می مونه؟یکی از رایج ترین مشکلات پیتزا مربوط به آماده سازی خمیر است. خمیر پیتزا تاثیر بسیار زیادی در ترد شدن و خوشمزه شدن پیتزا دارد. یکی از سوالات بسیاری از کاربران نمناک در تهیه پیتزا، خام و نپخته ماندن خمیر پیتزا می باشد اما علت نپختن خمیر […]


چرا خمیر پیتزا خوب نمیپزه و خام می مونه؟یکی از رایج ترین مشکلات پیتزا مربوط به آماده سازی خمیر است. خمیر پیتزا تاثیر بسیار زیادی در ترد شدن و خوشمزه شدن پیتزا دارد. یکی از سوالات بسیاری از کاربران نمناک در تهیه پیتزا، خام و نپخته ماندن خمیر پیتزا می باشد اما علت نپختن خمیر پیتزا چیست و چه کنیم تا خمیرپیتزا ترد شده و راحت بپزد؟ با این بخش از آشپزخانه نمناک همراه باشید تا جواب سوالاتتان را دریابید.چرا خمیر پیتزا نمیپزه؟علت نپختن خمیر پیتزا عبارت است از:ضخامت بیش از حد خمیرداغ نکردن فر قبل از قرار دادن پیتزاتنظیم نبودن درجه حرارت فرخارج کردن خیلی زود پیتزا از داخل فراستفاده از سس زیادراهکارهایی برای پخت بهتر خمیر پیتزابرای اینکه بعد از پخت خمیری ترد و خوشمزه داشته باشید، بهتر است در خانه خودتان با آرد مناسب خمیر درست کنید و خمیر را ورز دهید و بگذارید تا خمیرتان به حجم دو برابر برسد، سپس آن را برای تهیه پیتزا استفاده نمایید.یکی از علت های نپختن خمیر پیتزا حجم زیاد مواد روی پیتزا است. حجم زیاد مواد از ترد شدن پیتزا جلوگیری می کند پس نباید روی خمیر پیتزا را با مقدار بسیار زیادی از مواد پیتزا پر کنید.یکی دیگر از اشتباهاتی که سبب می شود خمیر پیتزا شما نپزد و پیتزایتان حالت شل و خمیری به خود بگیرد، مقدار زیاد سس کچاپ روی خمیر پیتزا است. مقدار زیاد سس روی خمیر پیتزا مانع از ترد شدن پیتزای شما می شود پس به مقدار سس توجه کنید و سس را کاملا روی خمیر پیتزا به طور مساوی پخش کنید.ضخامت خمیر پیتزا نباید از دو الی سه سانتی متر بیشتر باشد زیرا اگر ضخامت بیش از حد سبب می شود خمیر شما خام بماند و نپزد پس به ضخامت خمیر توجه نمایید و خمیرتان را نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک بگیرید.داغ نکردن فر قبل از قرار دادن پیتزا و هم چنین تنظیم نبودن درجه حرارت موجب خمیر ماندن پیتزا شده و باعث می شود پیتزای شما به قدر کافی ترد نشود پس فر را زودتر روشن کنید تا کاملا گرم شود و همچنین دما روی درجه خیلی کم قرار ندهید.برخی از افراد بر اساس دستورالعمل ها پیتزا تهیه نمی کنند مثلا بر این باورند که باید درجه حرارت بسیار کم باشد تا پیتزایشان با حرارت ملایم بپزد اما اگر حرارت را کم کنید و زمان پخت پیتزا را افزایش ندهید، در نهایت یک پیتزا با خمیر نپخته خواهید داشت.برای جلوگیری از خام ماندن خمیر پیتزا می توانید، ابتدا خمیر را در فر قرار دهید اما مراقب باشید که خمیر خیلی نپزد، سپس خمیر را خارج کرده و بر روی آن سس و سایر مواد پیتزا را بریزید.

بیشتر بخوانید
غذاهای محلی اردبیل؛ از نوع اعیانی و خودمانی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29042

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها