5

طرز تهیه خورشت فسنجون مجلسی

  • کد خبر : 29322
  • 10 دی 1401 - 1:41
طرز تهیه خورشت فسنجون مجلسی

طرز تهیه خورشت فسنجان با کوفته قلقلیفسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. این غذای سنتی ایرانی که برای شام شب یلدا نیز طبخ می شود، در مناطق مختلف کشور دستور پخت متفاوتی دارد و و در تهیه آن از گوشت اردک و گاهی گوشت قلقلی استفاده می‌شود. در این […]


طرز تهیه خورشت فسنجان با کوفته قلقلیفسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. این غذای سنتی ایرانی که برای شام شب یلدا نیز طبخ می شود، در مناطق مختلف کشور دستور پخت متفاوتی دارد و و در تهیه آن از گوشت اردک و گاهی گوشت قلقلی استفاده می‌شود. در این بخش از نمناک طرز تهیه خورشت فسنجان با کوفته قلقلی برای شب یلدا را آموزش می دهیم.مواد لازم فسنجان با کوفته قلقلی برای ۴ نفرمواد لازممقدارگوشت چرخ کرده۳۰۰ گرمگردوی چرخ کرده۳۰۰ گرمرب انار۱ فنجاننمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازمزعفران و دارچینبه مقدار لازمپیاز۱ عددشکردر صورت تمایلطرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلیپیاز را رنده کنید.آب پیاز رنده شده را بگیرید.پیاز را با گوشت و مقداری نمک و زردچوبه مخلوط کنید.روی ظرف گوشت را با سلفون پوشانده و ظرف را یک ساعت در یخچال قرار دهید.گوشت را با دست خوب ورز دهید و به اندازه یک گردو بردارید و به صورت کوفته ها قلقلی در بیاورید.کوفته قلقلی ها را در روغن سرخ کنید تا همه طرف آن سرخ شود.گردوی چرخ شده را به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب بریزید و تفت دهید تا رنگ گردوها یک درجه تیره تر شود.به گردوهای تفت داده شده دو لیوان آب سرد بیافزایید.اجازه دهید گردوی چرخ شده با حرارت ملایم بپزد و به خوبی روغن بیندازد.در این مرحله رب انار را به قابلمه بیافزایید.بعد از ۴۵ دقیقه گوشت قلقلی های سرخ شده را به آرامی به قابلمه خورش اضافه کنید.بعد از یک ربع پختن کوفته ها، خورشت را بچشید و میزان ترشی آن را اندازه بگیرد و اگر لازم بود به آن شکر اضافه کنید.زعفران و دارچین را در حین پخت خورشت اضافه کنید.اجازه دهید خورشت فسنجان با حرارت ملایم بپزد و کاملا جا بیفتد و روغن بیافزاید.خورشت فسنجان با گوشت قلقلی را درون ظرف سرو بکشید و با دانه های اناز تزیین کرده و به همراه برنج سرو نمایید.نکات مهم برای روغن انداختن فسنجان حتما گردو را چند بار چرخ کنید.گردوها را به‌ گونه خام به خورشت اضافه نکنید.برای ملس شدن طعم خورش فسنجان، یک قاشق غذاخوری به آن شکر اضافه کنید. با اضافه کردن شکر، رنگ خورش قدری تیره‌تر می‌شود.برای پخت فسنجان تقریبا پنج تا شش ساعت زمان لازم است.استفاده از زعفران می‌تواند رنگ خورشت را بهتر کرده و عطروطعم خاصی به آن بدهد.اگر خورشت فسنجان شما هنوز به اندازه کافی روغن نیفتاده، یک ساعت آخر پخت خورشت هر ۱۵ دقیقه یک تکه یخ کوچک به آن اضافه کنید تا به روغن بیفتد.نکات تکمیلی در مورد فسنجان با کوفته قلقلیزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴ ساعت میباشد . فسنجان با کوفته قلقلی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
آموزش موهیتو هندوانه؛ خوشمزه و راحت
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29322

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها