1

دوست داری راز خوشمزه شدن کیک میوه ای رو بدونی؟

  • کد خبر : 29802
  • 22 بهمن 1401 - 5:51
دوست داری راز خوشمزه شدن کیک میوه ای رو بدونی؟

نکاتی برای خوشمزه تر شدن کیک های میوه ایکیک میوه ای از محبوبت‌ترین کیک‌ ها است که طعم و عطر بی نظیری دارد، این نوع کیک را می توانید به راحتی در خانه با استفاده از میوه های فصل تهیه نمایید. تهیه کیک میوه ای گرچه بسیار ساده است اما نکاتی دارد که در این […]


نکاتی برای خوشمزه تر شدن کیک های میوه ایکیک میوه ای از محبوبت‌ترین کیک‌ ها است که طعم و عطر بی نظیری دارد، این نوع کیک را می توانید به راحتی در خانه با استفاده از میوه های فصل تهیه نمایید. تهیه کیک میوه ای گرچه بسیار ساده است اما نکاتی دارد که در این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک به آن می پردازیم.از میوه تازه یا خشک استفاده کنیدکیک میوه ای به سبک های متفاوتی قابل تهیه می باشد، در تهیه این نوع کیک ها می توان از خود میوه یا میوه های شکری و خشک شده استفاده نمود.از آب میوه استفاده نماییدبرای تهیه کیک میوه ای ساده ترین روش استفاده از آب میوه می باشد. در رسپی برخی از کیک ها می توان به جای شیر از آب میوه استفاده کرد، این نوع کیک ها طعم و عطر فوق العاده ای دارند.از شربت آماده استفاده نماییدبرای تهیه برخی از کیک های میوه ای اگر آب میوه طبیعی در دسترستان نیست می توانید از شربت آماده استفاده نمایید، مثلا برای تهیه کیک پرتقالی می توان به جای آب پرتقال از نصف پیمانه شربت آماده (بدون شکر و کمی با غلظت بالا)استفاده نمود.از پوست میوه کمک بگیریدکیک پرتقال یکی از انواع کیک های میوه ای خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای تهیه کیک پرتقال بسیاری از قنادان از رنده پوست این میوه استفاده می کنند.به دستور تهیه کیک توجه کنیدهمانطور که گفتیم دستور تهیه کیک های میوه ای با یکدیگر متفاوت است، برای تهیه یک کیک میوه ای خوب باید به دستور العمل آن توجه کنید.از میوه در لابلای کیک استفاده کنیدشما می توانید میوه های دلخواهتان را برش نازک بزنید. بعد از پخت کیک آن را لایه لایه ببرید و بعد از قرار دادن هر لایه کیک مقداری کرم خامه ای بزنید وحلقه های میوه را روی آن قرار دهید،لایه های کیک را به همین صورت با کرم خامه ای و لایه های میوه پوشش دهید. پس از چیدن لایه ها با باقی مانده کرم خامه ای سطح کیک را پوشش دهید، سپس با میوه های مختلف کیک را تزیین کنید، کیک را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.از اسانس های میوه ای استفاده نماییددر پخت شیرینی و کیک، پرطرفدارترین اسانس ها برای استفاده اسانس های میوه هستند که طعم و عطر بی نظیری به کیک می بخشند. اگر میوه تازه در دسترستان نیست و به هر دلیلی دست ندارید از میوه در داخل کیک استفاده نمایید، می توانید از اسانس هایی چون اسانس پرتقال، لیمو، اسانس موز، سیب، انبه، توت فرنگی، اسانس نارگیل و طالبی کمک بگیرید.مواد را به اندازه اضافه کنیدیکی از مشکلات رایج در پخت کیک های میوه ای این است که برخی افراد به اندازه ها توجه ندارند و مواد را دقیق اندازه نمی گیرند، برای پخت کیک خوب خانگی مقدار مواد مایع و جامد کیک را کم و زیاد نکنید و طبق رسپی به کار ببرید.مواد را به دمای محیط برسانیدبرای پخت کیک میوه ای خانگی عالی، موادی که می خواهید در تهیه کیک از آن استفاده کنید مانند تخم مرغ ها، کره و… را از یخچال خارج نمایید و به دمای محیط برسانید.آرد را الک کنیدبرای بهتر شدن بافت کیک میوه ای بهتر است قبل از استفاده آرد را چندبار الک کنید تا ذرات آرد از یکدیگر باز شوند.تخم مرغ ها را خوب هم بزنیدبرای تهیه کیک میوه ای و جلوگیری از بوی زهم تخم مرغ در آن در هم زدن تخم مرغ ها دقت کنید و تخم مرغ معمولا ۵ تا ۷ دقیقه با همزن بزنید و ذراتی از تخم مرغ که به دیواره های ظرف پاشیده می شود، را چند وقت یکبار با لیسک به مواد اضافه کنید تا همه مواد کامل هم زده شوند.از هم زدن بیش از حد مواد اجتناب کنیدبرای اینکه بافت کیک میوه ای شما خوب شود، بعد از افزودن آرد به تخم مرغ ها و سایر مواد باید از هم زدن بیش از حد اجتناب کنید و برای ترکیب کردن آرد از لیسک به آرامی استفاده نمایید تا پف تخم مرغ ها نخوابد.کیک میوه ای پف دار تهیه کنیدبرای اینکه کیکتان پف کند، باید مواردی مانند الک کردن آرد، هم زدن تخم مرغ، هم دما کردن مواد با محیط و… را رعایت کنید و همچنین از بکینگ و وانیل سالم استفاده کنید زیرا پودر ناسالم سبب می شود کیک پف نکند.از قالب مناسب استفاده کنیدبرای تهیه کیک میوه ای از قالبی استفاده کنید که نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک باشد، اگر قالب کوچک باشد، کیک ترک خورده و برآمده می شود و اگر بزرگ باشد کیکتان خوب پف نمی کند.به زمان و دمای پخت توجه کنیدبه دمای فر توجه کنید شما می توانید کیک میوه ای را درون قابلمه روی حرارت گاز نیز تهیه کنید. دمای فر را با دماسنج مخصوص فر مطابقت دهید زیرا معمولاً دمای فر با آن چه نشان می دهد متفاوت است. بعد از ریختن مایه کیک درون قالب مناسب، قالب را چند بار روی سطح کار بکوبید تا هوای اضافی درون مایه کیک خارج شود و سپس آن را در فر گرم شده از قبل قرار داده و بیش از حد درب فر را باز و بسته نکنید و ۱۰ دقیقه قبل از به پایان رسیدن زمان پخت، کیک بررسی شود زیرا پخت بیش از زمان تعیین شده باعث خشک شدن کیک می شود.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر؛ یه فینگر فود خوشمزه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29802

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها